DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

TEMAD Gölcük Şubesi Başkanı Bekir Tülü, ‘DELEGE VE FAALİYET OLARAK EN BÜYÜK ŞUBEYİZ’

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Gölcük Şubesi Başkanı Bekir Tülü, özlük hakları konusunda yaptıkları çalışmalar hakkında bilgilendirmede bulundu.

‘Haklarımızın yeni dönemde alınmasını temenni ediyoruz’

Başkan Tülü, ‘Kongremizi bu dönemde sorunsuz gerçekleştirdik. Yeni yönetimimizle birlikte atacağımız adımlar daha kararlı olacaktır. Üyelerimize de kongreye katılımlarından ötürü teşekkür ediyorum. Muvazzaf ve emekli ayırt etmeden özlük haklarımızın elde edilmesi adına genel merkezimizin çalışmaları sıkı bir şekilde devam ediyor. Bu haklarımızın yeni dönemde alınmasını da temenni ediyoruz. Genel başkanımız, bizlere tebrik amacıyla derneğimize gelmişti. Bizim şubemiz, genel merkezimizin gözünde farklı bir yapıya sahip. Genel başkanlığımızın buraya gelirken derneğimize karşı olan davranışları, sevgileri biraz daha farklı.

‘Saygın bir şube olarak ön plana çıkıyoruz’

Başkan Tülü, ‘Büyük bir şube olmamız, özellikle şahsım açısından uzun zamandan bu yana görev yapmış olmam, belli bir bilgi birikimine sahip olmam, iyi bir yönetim tarzına sahip olmamız dolayısıyla saygın bir şube olarak ön plana çıkıyoruz. Şu anda delege ve faaliyet açısından en büyük şubeyiz. Yine genel başkanımızın tabiriyle duayen bir şube olmamız, her konuda buraya danışılma pozisyonunda olmamız da oldukça önemli’ diyerek açıklamalarını tamamladı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.