DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Yangın bölgesine Belediye 2 tır ve 1 su tankeri daha gönderdi GÖLCÜK HASSASİYETİ

Yangın bölgesine Belediye 2 tır ve 1 su tankeri daha gönderdi

GÖLCÜK HASSASİYETİ

Gölcük, ülkemizin çeşitli noktalarında meydana gelen ve ciğerlerimizi yakan orman yangınlarından etkilenen vatandaşlarımızın yanında olduğunu gösterdi.

Gölcük Belediyesi ve Kızılay Gölcük Şubesi tarafından hazırlanan 2 tır yardım malzemesini geçtiğimiz cumartesi günü Manavgat’a gönderilerek, AFAD’a teslim edilmişti. Dün akşamda 2 tır dolusu yardım malzemesi ve 1 su tankeri daha yangın bölgesine gönderildi.

Toplamda 4 tır yardım malzemesi ve 2 su tankeri

Gölcük Belediyesi ve Kızılay Gölcük Şubesi’nin hazırlığında, kadirşinas Gölcüklüler tarafından yapılan yardımlarla 2 tır yardım malzemesini daha Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, siyasi parti ilçe başkanları ve yöneticileri, belediye meclis üyeleri ve vatandaşların katılımıyla bölgeye dualarla uğurlandı.Gölcük’ten toplamda; 4 tır yardım malzemesi ve 4 personelle birlikte 2 su tankeri bölgeye gönderilmiş olacak.

“Gölcüklü Hemşehrilerime Can-I Gönülden Teşekkür Ediyorum”

Çalışmalarla ilgili bilgi veren Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer şunları söyledi: “Gölcük Belediyesi ve Kızılay Gölcük Şubesi tarafından, geçtiğimiz cumartesi günü 2 tır yardım malzemesini Manavgat’a göndererek AFAD’a teslim etmiştik. Bugün de; kadirşinas Gölcüklü hemşehrilerim tarafından yapılan yardımlarla, 2 tır yardım malzemesini daha bölgeye dualarla uğurladık.

1 su tankeri de Marmaris’te yangın söndürme çalışmalarına destek olmak için yola çıktı

Ayrıca; Gölcük Belediyesi’nin 1 su tankeri Manavgat’ta pazar gününden bu yana yangın söndürme çalışmalarına destek oluyor. Bu akşam da, 1 su tankeri de Marmaris’te yangın söndürme çalışmalarına destek olmak için yola çıktı. Gölcük Belediyesi’nin 4 personeli halen yangın bölgesinde görev yapıyor. Yardımlarını esirgemeyerek büyük destek veren saygıdeğer Gölcüklü hemşehrilerime can-ı gönülden teşekkür ediyorum. Allah; ülkemizi, milletimizi her türlü afet ve musibetten muhafaza eylesin” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.