DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

19 Mayıs Caddesi üzerindeki dubalar yenilendi

19 Mayıs Caddesi üzerindeki dubalar yenilendi

İlçemizin en işlek caddesi olan 19 Mayıs Caddesi üzerinde 17 Ağustos Otoparkı giriş kısmında hatalı parkı önlemek adına geçtiğimiz dönemlerde de monte edilen ve hasar gören dubalar yenilendi.

“İnşallah bu dubalar uzun süre dayanır”

Geçtiğimiz gün Gölcük Belediyesi Zabıta ekipleri ve makine İkmal Amirliği ekipleri tarafından 19 Mayıs Caddesi üzerindeki dubalar yenilendi. Hatalı parkı önlemek adına yenilenen dubaları gören vatandaşlar, “ İnşallah bu dubalar uzun süre dayanır” diyerek dubaların zarar görmemesini temenni ettiler.

“Yapılan bu dubalar hatalı parkı büyük bir ölçüde önlüyor”

19 Mayıs Caddesi üzerinde birçok noktasında park yasağı olmasına rağmen duyarsız sürücüler araçların park etmeye ve trafiği sıkıştırmaları nedeniyle Gölcük Belediyesi ekipleri tarafından park yasağı olan alanlara dubalar monte ediliyor. Geçtiğimiz dönemlerde aynı bölgeye dubalar monte edilmiş ama zamanla dubalar zarar gördüğü için yerlerinden sökülmüştü. Belediye ekipleri tarafından yeniden monte edilen dubaları gören vatandaşlar, “ 19 Mayıs Caddesi üzerinde yapılan hatalı parklar nedeniyle trafik çok sıkışıyor ve büyük sıkıntı yaşıyoruz. Yapılan bu dubalar hatalı parkı büyük bir ölçüde önlüyor ama dubaların kısa sürede kırılması ya da yerlerinden çıkması bizleri derinden üzüyor. İnşallah bu monte edilen dubalar uzun süre dayanır” dediler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.