DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

25.SOKAKTA KALDIRIMIN ÜZERİNDEKİ SORUN ÇÖZÜLMELİ

Gölcük Dumlupınar Mahallesi 25. Sokakta yerlerinden çıkan taşlar halkı korkutuyor. Taşlar yerlerinden çıktıkları için vatandaş yürürken sakatlanmalarına sebep olabilirler.

Bu sebepten dolayı 25. Sokakta oturan vatandaşlar Gölcük Belediyesi’ne çağrıda bulundu. Dumlupınar Mahallesi sakinleri ise kaldırımın üzerinde oluşan sorunun çözülmesini isterken, şunları söyledi: ‘Sokağımızda bulunan kaldırımın üzerindeki sorunun giderilmesini istiyoruz. Yetkililerden ricamız ilçemiz genelinde bu durumda bulunan kaldırımların üzerini düzeltmeleri. Umarız bu isteğimiz kısa sürede yerine getirilir’ diyerek isteklerini belirttiler.

İstenmeyen kazalar ile sonuçlanabilir

Halk şikayetçi bir an önce Dumlupınar mahallesinde 25.sokakta yerlerinden çıkan taşların bir an önce onarılmasını isteniyor. Gölcük genelinde bu sorun var ve vatandaşın ufak bir dikkatsizliği istenmeyen kazalar ile sonuçlanabilir. Bu yüzden Gölcük Belediyesi’nin acilen kaldırım taşlarını yenilenmesi gerekiyor.  

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.