DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Çetin Seymen “BİZİM TEK MEŞGULİYETİMİZ HİZMETTİR”

AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Çetin Seymen

“BİZİM TEK MEŞGULİYETİMİZ HİZMETTİR”

AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Çetin Seymen Haftalık Olağan Basın açıklamasında ülke ve ilçe gündemine dair önemli açıklamalarda bulundu.  Başkan Seymen yaptığı açıklamada, “Bizim tek meşguliyetimiz hizmettir” dedi

Şehitlerimize rahmet diledi

Başkan Seymen yaptığı açıklamada, “Saygıdeğer Hemşehrilerim, kıymetli basın mensupları; öncelikle İdlib’ te düzenlenen hain saldırıda şehit olan Kahraman Askerlerimiz P.Uzm.Çvş Mücahit Sınırtepe ve P.Uzm.Çvş Ramazan Demir’e Allah’tan rahmet, ailelerine sabırlar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun.  Ayrıca Dünya harp tarihinin en uzun meydan muharebesi ve Kurtuluş Savaşı’mızın dönüm noktası olan, işgal kuvvetlerini Ankara önlerinden söküp attığımız, Sakarya Meydan Muharebesi’nin 100’üncü yıl dönümünde başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi rahmetle ve minnetle yâd ediyorum.

“ Geçmişimizi bilebilirsek geleceğimize ışık tutabiliriz”

Sözlerine devam eden Başkan Seymen, “Geçtiğimiz hafta 12 Eylül tarihini içinde bulunduruyordu. 12 Eylül tarihinin bizim için iki önemi var. İlk olarak milletin hür iradesine kasteden ve bu ülkenin çocuklarını birbirine zalimce kırdıran zihniyetin ürünü 12 Eylül darbesini tekrar hatırladık ve lanetledik. Hatırlamalıyız, unutmamalıyız ki tekrarı yaşanmasın, şimdiki ve gelecek nesillerimiz darbeyi bilsin. Geçmişimizi bilebilirsek geleceğimize ışık tutabiliriz. 12 Eylül darbesinden bu yana askeri, internet ortamından, vandalizmle, ekonomi ile girişilen nice darbeler atlattık. Milletin, demokrasinin zaferi 15 Temmuz’da olduğu gibi, Allah’ın izniyle bu millete, demokrasiye darbe vurdurmayacağız” dedi.

 “Allah nasip ederse yolumuz uzun, yükümüz ağır”

Açıklamalarına devam eden Başkan Seymen, “İkincisi AK Parti Gölcük Teşkilatı olarak son kongremizden 12 Eylül itibari ile 1 yıl geçmiş oldu. Bu vesileyle Bu 1 yıllık süre zarfında, beraber yol yürüdüğümüz değerli yönetim kurulu üyelerimize, evinden, işinden feragat ederek her daim desteğini esirgemeyen değerli Kadın Kollarımıza, gece gündüz demeden sahada alın terini, masada akıl terini akıtan değerli Gençlik Kollarımıza, teşkilatımızın en önemli dinamikleri olarak gördüğüm, azimle çalışan Mahalle Teşkilatlarımıza, bizlere yürekten desteklerini hiç bir zaman esirgemeyen üyelerimize ve güçlü desteklerini her zaman yanımızda hissettiğimiz değerli büyüklerimiz İstişare Kurulu Üyelerimize can-ı gönülden teşekkür ediyorum. Allah nasip ederse yolumuz uzun, yükümüz ağır. Ancak biz bu ağır yükü yol arkadaşlarımız ile birlikte Recep Tayyip Erdoğan’ın davasında hep birlikte omuzlamaya devam edeceğiz” dedi.

“ Bizi yıllarca başörtüsü ayrımcılığı ile ötekileştirdiler, okuma hakkı bile vermediler”

Açıklamalarının devamında başkan Seymen, “Geride bıraktığımız haftada ülke gündemine kara zihniyetin bir tezahürü daha oturdu. Bu hadiseyi oluşturan CHP’li Edremit Belediyesi idi. Başörtüsü, tesettür veya çarşaf giyinme özgürlüğünü maalesef bir türlü hazmedemiyorlar. Ara sıra gösteri olarak başörtülü veya çarşaflı vatandaşları medya önüne çıkartıyorlar ancak biz onların iç yüzünü çok iyi biliyoruz. Ayinesi iştir kişinin, meydanda bir Türk kadınına zincir dolayarak gösteri yapıyor, mesaj vermeye çalışıyorlar. Düşünleri ne ise bastıramıyorlar, gizleyemiyorlar. Onlar bu milletin bu kültürün değerlerinden rahatsız oluyorlar. Başörtülü hakimlerden, savcılardan, polislerden, askerlerden, öğrencilerden, öğretmenlerden rahatsız oluyorlar. Bizi yıllarca başörtüsü ayrımcılığı ile ötekileştirdiler, okuma hakkı bile vermediler. Sayın Cumhurbaşkanımız bu konuyu çok güzel özetlemişti; ‘Uzay Mekiği yaptınız da ucuna başörtüsü mü takıldı?’’, ‘’ Hızlı tren yaptılar da başörtüsü treni raydan mı çıkardı?’’, ‘’Marmaray inşa ettiler de başörtüsü tüneli mi tıkadı?’’ diyerek Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin ilerlemesine engel olmak için başörtüsü hadisesi, ayrımcılık ile oyaladıklarını anlatmıştı… Başörtüsü özgürleşti de bu olumsuz olaylar gerçekleşti mi? Ülke bölündü mü? Hayır, hiçbiri olmadı hem başörtülü hem başı açık vatandaşlarımız eşit haklara sahip oldular ve iki durum da bizim Avrupa’ya SİHA satmamıza, dağları teröristlere dar etmemize, Dünya’nın lider havalimanı İstanbul Havalimanı yapmamıza engel olmadı. İşte maalesef Edremit’te millete tepeden bakan, ayrımcılık yapan zihniyeti gördük. Aynı zihniyet her hafta farklı örneklerle karşımıza çıkıyor. Halkımız bunları görüyor, maskelerinin ardındaki gerçeği biliyor. Edremit’ teki olayın üzerine bir de haftanın yalanlarına konu olacak bir trajedi karşımıza çıktı. Belediye konuyu üzerinden atmak için gösteriyi kendilerinin tertiplemediklerini açıklasa da ÇYDD Belediye’yi yalanlayarak gösteriyi ortak düzenlediklerini açıkladılar. Ne yaparlarsa yapsınlar içlerindekini gizleyemeyecekler” dedi.

“ Nerede bir eksik var Belediye ekiplerimiz orada”

Sözlerine devam eden Başkan Seymen, “Bizim yerel yönetimlerimizdeki en büyük meşguliyetimiz milletimize hizmettir. Bunun en güzel örneklerini başta Kocaeli Büyükşehir Belediyemiz olmak üzere bütün belediyelerimizde sergiliyoruz. Bizim en yakından şahit olduğumuz örnek Gölcük Belediyesi. Gölcük Belediyesi tüm mesaisini hizmete harcıyor. Nerede bir eksik var Belediye ekiplerimiz orada. Başkanımız Sayın Ali Yıldırım Sezer çoğu eksiklikle bizzat ilgileniyor. Gelen şikayet veya talep hemen yerine getiriliyor. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Tahir Büyükakın’ın da büyük desteği ile hem yeni projelerimiz devam ediyor, hem de günlük tadilat ve temizlik işlerimiz. Tertemiz bir Gölcük olsun diye Temizlik İşleri personelleri üstün gayret, fazla mesai ve şevkle çalışıyorlar. Belediye Başkanımız sürekli da bizzat bölgeleri gezerek takip ediyor. Belediye Başkanımızın çalışkanlığı birkaç kişiye rahatsızlık verse de kendisi sadece vatandaşın taleplerine konsantre oluyor. Çünkü bizim tek meşguliyetimiz hizmettir” dedi.

 “Sistemli ve istişareli bir şekilde çalışıyoruz”

AK Parti Gölcük İlçe Teşkilatı olarak tam kadro sürekli sahadayız. Genel Merkezimizin ve İl Başkanlığımızın verdiği programların yanına kendi programlarımızı da ekleyerek gayretlerimizi sürdürüyoruz. Geçtiğimiz hafta Hisareyn Merkez Mahallemizin haftalık olağan toplantısına katıldık. Daha sonra tüm Mahalle Teşkilat Başkanlarımızla birlikte İlçe Teşkilatımızda bir değerlendirme toplantısı yaptık. Mahalle Teşkilatlarımızın dinamizminden çok memnunum. Her yerde söylüyorum, benim en önem verdiğim yapı mahalle teşkilatlarımız. Recep Tayyip Erdoğan davasına mahallelerimiz ne kadar destek verirse teşkilat yapımız o kadar güçlü olur. Kadın ve Gençlik Kollarımız’da diğer yandan en güçlü desteği vermek için gayret ediyorlar. Sistemli ve istişareli bir şekilde çalışıyoruz. Önümüzdeki hafta bir aksilik olmazsa İl Başkanımız Sayın Mehmet Ellibeş ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Tahir Büyükakın’ı ilçe teşkilatımızda Mahalle Başkanlarımız ile buluşturacağız. Başkanlarımızla birlikte genel bir değerlendirme yapacağız. Bizde tatil, dinlenme, rehavet yok çok şükür. 94 ruhu bizim kodlarımızda var. Milletimizin duası ve desteği devam ettikçe bizler de onlar için en iyisini yapmaya güç bulacağız. Bu duygu ve düşüncelerle tüm hemşehlerime saygılarımı sunuyor, hayırlı, bereketli ve sağlıklı haftalar diliyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.