DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Çetin Seymen GÖLCÜK’TE ÖNEMLİ PROJELERİ HAYATA GEÇİRİYORUZ

AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Çetin Seymen

GÖLCÜK’TE ÖNEMLİ PROJELERİ HAYATA GEÇİRİYORUZ

AK Parti Gölcük ilçe Başkanı Çetin Seymen haftalık olağan basın açıklamasında ülke ve ilçe gündemine dair önemli açıklamalarda bulundu. geçtiğimiz hafta Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın’ın da katılım ile Gölcük’te hayata geçirilecek olan projeleri yerinde incelediklerini ifade eden Başkan Seymen, “ Gölcük’te önemli projeleri hayata geçiriyoruz” dedi.

“Hükümetimiz yüz yüze eğitimi kesintisiz sürdürmek için gerekli tüm önlemleri aldı”

AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Çetin Seymen yaptığı açıklamada, “ Saygıdeğer basın mensupları, kıymetli hemşehrilerim, sizlere hayırlı, sağlıklı ve bereketli haftalar diliyorum. 2021-2022 Eğitim-Öğretim döneminin bütün öğrencilerimize hayırlı olmasını niyaz ediyorum. Bütün öğretmen ve eğitim personellerine kolaylıklar diliyorum. Hükümetimiz yüz yüze eğitimi kesintisiz sürdürmek için gerekli tüm önlemleri aldı. İnşallah bizlerde tedbirlere uyarak eğitimcilerimizin işlerini kolaylaştıralım ve yavrularımızın bir kayıp yılının daha olmasına sebebiyet vermeyelim” dedi.

 “Milletin duası, Allah’ın takdiri ile hiç bitmeyen bir hizmet, yenilik aşkımız var”

Sözlerine devam eden Başkan Seymen, “ Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan yine tüm enerjisiyle geçtiğimiz haftayı da hizmet açılışları ile gerçekleştirdi. Gün geçmiyor ki cennet vatanımıza yeni bir hizmet kazandırmayalım. Milletin duası, Allah’ın takdiri ile hiç bitmeyen bir hizmet, yenilik aşkımız var. Cumhurbaşkanımız geçtiğimiz hafta Milli Savunma Bakanlığı Ay Yıldız Projesi’nin temel atma törenine katıldı. Daha temeli yeni atılan proje dış basında geniş yer buldu ve Türkiye’de adeta Pentagonun pabucunu dama atacak bir Savunma tesisi inşa edileceğini duyurdular. Cumhurbaşkanımız ardından Milli Savunma Üniversitesi Kara, Deniz ve Hava Okulları Diploma ve Sancak Devir Teslim Törenine katıldı. Orada vatanını milletini seven donanımlı Türk askerleri, subayları yetişiyor. Bu millet kamuflajı yüreğinde olan hainlerden çok çekti, çok canlar yandı. Ama artık Milli Savunma üniversitelerinde bu millete aşık yeni askerler yetişiyor. Mevcuttaki kahramanlarımızın yanına gücünü, enerjisini, donanımını bu millete darbeye değil bu millete kalkan olmaya harcayacak yiğitler geliyor.

 “AK Parti hükümeti bu ülkede ezelden beri gelen ayrımcılığı kaldırdı”

Açıklamalarına devam eden Başkan Seymen, “Diploma törenlerinden sonra Yargıtay Yeni Hizmet Binası açılış töreni dualarla gerçekleştirildi. Tabi bu dualar birilerine dert oldu. Bu milletin kodları dualardır. Bu milletin başvuracağı en yüce makam Allah(C.C.)’dür, Rabbidir. İşte şahit olduğumuz çöp zihniyet bu ülkede Müslümanlara yıllarca eziyet eden, ötekileştiren, ikinci sınıf vatandaş muamelesi gösteren zihniyettir. Bugün bakıyoruz kara hava deniz harp okullarından Başörtülü pırıl pırıl subaylarımız mezun oluyor. Artık ayrımcılık yok. AK Parti hükümeti bu ülkede ezelden beri gelen ayrımcılığı kaldırdı. Artık İmam-Hatiplisi’de Düz Lisesi’de başörtülüsü de başörtüsüzü de aynı imkanlara sahip. Dualardan rahatsız olan çöp zihniyet bizim gitmemizi dört gözle bekliyor. Dört gözle bekliyorlar ki eski ayrımcılık yaptıkları günlere dönebilsinler. Bekliyorlar ki başörtülü hanımlarımızın kızlarımızın yaşam haklarını ellerinden alsınlar. Biz burada şuurlu olmalıyız, Rabbim bunlara fırsat vermesin, bizim bütün gayretimiz bu zihniyetin bu milletin üzerinden elini çektirmektir” dedi.

“ Türk Ekonomisi Büyüme Trendini sürdürüyor”

Başkan Seymen, “ Son açıklanan verilere göre Türk Ekonomisi Büyüme Trendini sürdürüyor. Salgın etkilerinin en ağır hissedildiği tarihlerde de %21,7 büyüyerek tarihi bir rekora imza attık. Sanayi sektörü %21 büyüdü, ihracat %70 arttı. İstihdam da 29 milyonu aşarak son 35 ayın en yüksek seviyesine ulaştı. Bu iyileşmeler inşallah kısa zamanda vatandaşlarımızın cebine de yansıyacaktır. Devletimiz titiz çalışmalarını sürdürüyor. Bütün dünyanın ekonomik türbülansta olduğu bu dönemde gelişmiş ülkeler arasında yerimizi almak için var gücümüzle gayret ediyoruz. Cumhurbaşkanımız geride bıraktığımız hafta Rize’de de açılışlarına devam etti. Bölge halkının ulaşım konforunu büyük derecede artıracağı İyidere-İkizdere ile Hurmalık Tünelleri, Salarha  Tüneli ve bağlantı yılları ülkemize milletimize hayırlı olsun. Ayrıca 20 bin öğretmenin de ataması gerçekleştirildi. İnşallah önümüzdeki süreçte istihdam ve yeniliklere devam edeceğiz” dedi.

 “Belediyeciliğimizde de yıkma hizmeti değil yapma hizmeti devam ediyor”

İlçe Teşkilat çalışmaları konusunda da bilgi veren Başkan Seymen, “ İlçe Teşkilatı olarak bizler de çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yoğun bir cemiyet dönemi içerisindeyiz. İnanın gittiğimiz cemiyetlerin sayısını unuttuk. Kadın kollarımız bir yandan gençlik kollarımız diğer yandan bize eşlik ediyorlar. Mahalle Teşkilatlarımız toplantılarını aksatmıyor. Üye kayıtlarımız da devam ediyor. Kocaeli’de partimize en fazla üye kazandıran ilçelerden biriyiz. Belediyeciliğimizde de yıkma hizmeti değil yapma hizmeti devam ediyor. Değirmendere-Halıdere arası sahil düzenleme projesinde ilk kazma vuruldu çalışmalar başladı. Belediye Başkanımız Sayın Ali Yıldırım Sezer’in seçim vaatlerinden olan Hasaneyn Yasakdüzü mevkiinde, Orman Bakanlığı’nın tahsisi ile 157,8 dönüm alanda yapmayı planladığımız spor tesislerinin canlı yayınlanacak ihalesi, 29 Eylül 2021, saat 11.30’da yapılacak. İhale kapsamında; 76*113 m2 ebadında Çim Futbol Sahası ve 480 kişilik tribün, soyunma odaları Futbol sahasının etrafında 7 metre eninde tartan koşu pisti, 30*30 m2 büyüklüğünde Çim Güreş Sahası ve 480 kişilik tribün, Aydınlatmalar, 1300 metre uzunluğunda orman içi yürüyüş parkuru ve otopark yapılacaktır. İhale kapsamında olmayan; basketbol, voleybol sahası da, Gölcük Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılacak. Bu hizmetin ilçemize kazandırılmasında verdiği desteklerden dolayı, Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na, Tarım ve Orman Bakanımız Sayın Bekir Pakdemirli’ye, İl Başkanımız Sayın Mehmet Ellibeş’e, Milletvekilimiz Sayın Mehmet Akif Yılmaz’a, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Tahir Büyükakın’a ve Gölcük Belediye Başkanımız Sayın Ali Yıldırım Sezer’e teşkilatım ve hemşehrilerim adına teşekkür ediyorum” dedi.

“ Belediye Başkanımız Sayın Ali Yıldırım Sezer’de çalışmaları bizzat yerinden takip ediyor, gereken desteği veriyor”

Başkan Seymen son olarak, “ Ayrıca İlçemizde asfalt serimleri de son süratle devam ediyor. Programa alının yerler son birkaç aydır peyderpey asfaltlanıp yenileniyor. Hemşehrilerimizin konforunu artıracak bütün çalışmaları yapıyoruz. Belediye Başkanımız Sayın Ali Yıldırım Sezer’de çalışmaları bizzat yerinden takip ediyor, gereken desteği veriyor. İl Başkanımız Sayın Mehmet Ellibeş ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Tahir Büyükakın ilçemiz için büyük bir şans. Hemşehrilerimizin istekleriyle hemen ilgileniyorlar. Allah her birinden razı olsun.  Bu duygu ve düşüncelerle tüm hemşehrilerimi saygıyla selamlıyor, hayırlı haftalar diliyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.