DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Başiskele’de Battal Gazi Sokak Parkı Şekilleniyor

Başiskele’de Battal Gazi Sokak Parkı Şekilleniyor

Başiskele Belediyesi, geleceğimizin teminatı çocuklarımızın daha sağlıklı ve zinde bir hayat sürebilmesi için kent genelinde yeni spor ve oyun parkları yapmaya devam ediyor.

Kentin her bir mahallesinde 7’den 70’e herkese uygun sosyal yaşam alanları oluşturan Başiskele Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, geçtiğimiz aylarda yapımına başlanan Yeşilyurt Mahallesi Battal Gazi Sokak Parkı’nda çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

YAKLAŞIK 800 METREKARE

Toplamda yaklaşık 800 metrekarelik alan üzerine yapılan Başiskele’nin yeni parkında, 90 metrekare kauçuk zemin üzerine 2 kuleli oyun grubu, salıncak ve tahterevalli konuldu. Parka ayrıca 200 metrekare voleybol sahası da yapıldı. Zemini ve boyası hazır hale getirilen sahanın tel çitleri de yakın zamanda yapılacak.

PEYZAJ ÇALIŞMALARI

Başiskele’nin doğasına uygun olarak yapılan parkın çimlendirme, ağaçlandırma ve peyzaj çalışmaları için ekipler çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Çocuklar kadar yetişkinlerin de dinlenme noktası olacak parka kent mobilyaları da yerleştirilerek bölge halkının hizmetine sunulacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.