DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Başkan Özlü, Bosnalı Meslektaşını Ağırladı

Başkan Özlü, Bosnalı Meslektaşını Ağırladı

Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) Bosna Hersek üyesi Jablanica Belediye Başkanı Damir Şabanoviç’i Başiskele’de ağırladı.

Türk Dünyası arasında mevcut olan ortak kültür ve medeniyet mirasını dikkate alarak, kardeşlik, dayanışma ve yardımlaşma yaklaşımı ile bilgi, görgü ve karşılıklı deneyimlerden yararlanmak amacıyla kurulan ve faaliyetlerini sürdüren Türk Dünyası Belediyeler Birliği’nde Yönetim Kurulu üyesi olarak da hizmetlerine devam eden Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, Bosna Hersekli meslektaşı Damir Şabanoviç’i misafir etti.

Başkan Şabanoviç ve beraberindeki heyeti Başiskele Belediyesi Ana Hizmet Binası’nda ağırlayan Başkan M. Yasin Özlü, Bosnalı meslektaşıyla sıcak ve samimi ortamda sohbet etti. Ziyarette gönül coğrafyamız Türk Dünyası ile ilgili fikir alışverişinde bulunuldu. İki genç başkan ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti birbirlerine ilettiler.

Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, görüşme sonrası Jablanica Belediye Başkanı Damir Şabanoviç’’e günün anısına bir tablo hediye etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.