DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

BAŞKAN SEZER’DEN AÇIKLAMA

BAŞKAN SEZER’DEN AÇIKLAMA

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer yaptığı açıklamada: “17.09.2021 tarihinde, Dergah Sempozyumu açılış programı esnasında, KartepeOrmanya’da “Çınarlarımızın Gölgesinde Çay Sohbeti” etkinliğine, başkan yardımcımıza gelen talep üzerine, ilgili müdürümüz tarafından 1 adet otobüs tahsis edilmiştir.

İçeriği itibari ile, 65 yaş üstü vatandaşlarımızı kapsayan ve bugüne kadar hemşehrilerimizin, sivil toplum kuruluşlarının ve siyasi partilerin taleplerinin, sosyal devlet anlayışına uygun olarak belediyemiz tarafından karşılandığını bilen müdürümüz, araç görevlendirmesini yapmıştır.

Bugüne kadar tamamen şeffaf bir belediyecilik anlayışı ile hareket ettik. Görevlendirilen otobüsün üzerinde de, büyük harflerle “Gölcük Belediyesi” yazmaktadır. Mesai arkadaşlarımız, sosyal bir etkinliğe destek amacıyla hareket ettiklerini ifade etmişlerdir.

Ormanya’ya giden otobüs, 65 yaş üstü büyüklerimizi yol üzerinden almıştır. Sosyal medyadaki paylaşımda ve haber fotoğrafları görülen, Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi’ndeki otobüslerin ise; Ormanya’daki etkinlikle ilgisi yoktur. Gölcük İznikliler ve Batum Havalisi Kültür Dayanışma Derneği’nin, Darıca Hüma Hatun Gençlik Kampı’ndaki etkinlikleri nedeniyle; derneğin talebi üzerine belediyemiz tarafından tahsis edilen araçlardır.

Prensibimiz; hiçbir siyasî, dinî, mezhepsel, etnik ya da ekonomik durum ayrımı yapmaksızın, hemşehrimize eşit ve şeffaf bir şekilde hizmet götürme, bu bağlamda, her koşulda doğruyu ifade etmek ve kamu kaynaklarını en verimli şekilde kullanmaktır. Şu ana kadar yaptığımız faaliyetler ve tasarruf tedbirleri, bu yaklaşımımızı teyit etmektedir.

Konuyla alakası olmamakla birlikte, paylaşımlarda bahsi geçtiği için; 19 Mayıs 2021 tarihindeki açıklama öncesinde, siyasi partilerden ekipman desteği konusunda Gölcük Belediyesi’ne yapılan bir başvuru bulunmamaktadır. Gölcük Belediyesi logosu nedeniyle, açıklamanın belediye tarafından yapıldığı kanısına sebebiyet verdiği gözlemlenmiştir.

Tüm belediye hizmetleri, hiçbir ayrım yapılmaksızın hemşehrilerimize ulaştırıldığı gibi; Gölcük Belediyesi toplantı salonları da, talep edildiğinde, siyasi partiler ve sivil toplum kuruluşları tarafından kullanılmaktadır.

İdari İşler Amirliği görevine 25.04.2019 tarihinde atanan personelimiz de; belediyede başka bir birimde görev yapmaktadır. Kazanılmış hakları yasal olarak korunarak belediyemizde çalışmaya devam etmektedir. Kamuoyunun bilgisine saygı ile arz ederim” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.