DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Bayan Yavuz, Sevgi Evleri Ziyaretlerine Devam Ediyor

Bayan Yavuz, Sevgi Evleri Ziyaretlerine Devam Ediyor

Pandemi sebebiyle bir süredir ara verdikleri ziyaretlerine bugün başlayan Vali Seddar Yavuz ‘un eşi Selda Yavuz, İzmit ilçemizdeki Sevgi Evlerini ziyaret etti.

Bayan Yavuz’un ilk ziyaretleri yaşları 12-15 arasında olan erkek öğrencilerimize oldu. Burada öğrencilerimiz tarafından karşılanan Bayan Yavuz, onlarla bir süre sohbet ederek hâl hatırlarını sordu.

Sıkıntı ve taleplerini dinleyen, onlara çeşitli hediyeler vererek gönüllerini alan Bayan Yavuz: “Manevi anneniz olarak her zaman yanınızda olduğumu bilin. Bir sıkıntınız olduğunda her zaman kapımız sizlere açık gelin konuşalım. Sizler de benim çocuğumsunuz. Sizlerin başarıları bizleri gururlandırır, mutlu eder. Pandemi sebebiyle ziyaretlerimizi çok yapamadık ama bundan sonra daha sık bir araya gelmeye çalışacağız.” dedi.

Valilik konağında bir araya geleceklerini de belirten Bayan Yavuz’un ziyaretlerinde özel bir isteklerinin olup olmadığı sorusuna “Canınızın sağlığı” diyen çocukların samimi cevaplarıyla sıcak bir ortam oluştu. Gülen ve mutlu yüzlerin keyif kattığı ziyarette Bayan Yavuz, öğrencilerin odalarını gezerek, temiz ve düzenli olmalarından dolayı her birini tebrik etti.

Bir sonraki ziyaretlerini ise yaşları 8 ila 11 arasında değişen kız öğrencilerimizden oluşan Sevgi Evine oldu.

Kız öğrencilerin heyecanlı ve mutlu gözleriyle karşılaşan Bayan Yavuz, her biriyle yakından ilgilendi. Sorunlarını, sıkıntılarını dinleyen Bayan Yavuz, çocuklarımızın taleplerinin karşılanacağını belirtti.

Kızlarımızın heyecanı ile eğlenceli ve güzel dakikalar geçiren Bayan Yavuz: “Sizler bizim evlatlarımızsınız. Sizlerin mutlu olması bizi mutlu eder, her zaman yanınızdayız, bunu sakın unutmayın.” dedi.

Kız çocuklarımız Bayan Yavuz’un etrafında sevgi çemberi oluşturarak bir an olsun yanından ayrılmadılar. Daha sonra Bayan Yavuz’a odalarını, yattıkları yatakları ve dolaplarını göstererek, evlerini tanıttılar.

Evlerin durumu, yapılan faaliyetler ve çocuklarımızın durumları hakkında bilgi de alan Bayan Yavuz’a ziyarette Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdür V. Kamil Tüylüoğlu eşlik etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.