DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

BBP Gölcük İlçe Başkanı Şahin Akpınar VATANDAŞLARIMIZIN ORTAK DERDİ İŞSİZLİK VE GIDA FİYATLARINDAKİ ARTIŞ

BBP Gölcük İlçe Başkanı Şahin Akpınar

VATANDAŞLARIMIZIN ORTAK DERDİ İŞSİZLİK VE GIDA FİYATLARINDAKİ ARTIŞ

Büyük Birlik Partisi (BBP) Gölcük İlçe Başkanı Şahin Akpınar, düzenlediği basın toplantısında ülke ve içe gündemine dair önemli açıklamalarda bulundu. Akpınar, Genel başkanımızın ve parti büyüklerimizin dahası bizimde son iki aylık ziyaretlerimizden çıkardığımız sonuç vatandaşlarımızın ortak derdinin işsizlik ve gıda fiyatlarındaki artış olduğunu gördük” dedi.

“Hükümetin bu konuyla ilgili çözüm üretmesi gerekiyor”

BBP Gölcük İlçe Başkanı Şahin Akpınar yaptığı açıklamada, “Genel başkanımızın ve parti büyüklerimizin dahası bizimde son iki aylık ziyaretlerimizden çıkardığımız sonuç vatandaşlarımızın ortak derdinin işsizlik ve gıda fiyatlarındaki artış olduğu, bu sorunun da  bir an önce çözülmesi gerektiğini düşünüyoruz” dedi.  Türkiye’nin her yerinde ki  vatandaşlarımızın, düzensiz göçten rahatsız olduğunu kaydeden Akpınar , hükümetin bu konuyla ilgili çözüm üretmesi gerektiğini vurguladı.

“Koronaya karşı daha fazla tedbirli olmalıyız”

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) ile mücadele devam ederken, tedbirlere uymada yüksek hassasiyet olmadığına dikkati çeken Akpınar, “Aşıya ve PCR testlerine verdiğimiz önemin daha fazlasını tedbirler konusunda vermemiz gerekiyor.Bir aşı karşıtlığı cephesi oluşturulmaya çalışıldığına işaret eden Akpınar, bazı siyasi partilerin maalesef bunun öncülüğünü yaptığını belirtti.

“Kaçak güreşmemeye davet ediyoruz”

Akpınar, Türkiye’nin, 12 Eylül darbesini gerçekleştirenlerin yaptığı Anayasa ile yönetildiğini dile getirerek, “Bizim artık mutlaka sen-ben kavgasını bir tarafa bırakarak, Türkiye’yi bu darbe anayasasından kurtarıp, sivil, demokratik bir anayasaya kavuşturmamız gerekiyor.” dedi. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yeni anayasa konusundaki çağrısını samimi bulduklarını ve desteklediklerini bildiren Akpınar, “Yılbaşına gelmeden Büyük Birlik Partisi olarak kendi çalışmamızı, Cumhur İttifakı ve diğer siyasi partilerle paylaşacağız. Biz, Meclis’te bulunsun bulunmasın bütün siyasi partilerimizin, toplumun önüne bir anayasa taslağı koymasını istiyoruz. Daha önce bazı maddeler üzerinde uzlaşıldığını hatırlatan Akpınar, “Uzlaşılanlar geçer, uzlaşılmayanlarla ilgili de iki seçeneğimiz var; ya bekler ya da o maddeler toplumun önüne alternatifli olarak götürülür, milletimiz hangisini tercih ederse onlar uygulanır.” önerisinde bulundu.”Bütün siyasi partilerimizi yeni anayasa konusunda kaçak güreşmemeye davet ediyoruz.” diyen Akpınar, önemli olanın ortak bir noktada uzlaşmak olduğunun altını çizdi.

“Bu, bizim milletimize karşı borcumuz”

Akpınar “Herkes, kırmızı çizgilerini bir tarafa bırakacak, önyargılardan kurtulacak. Meclis zemininde oturacağız ve bunu yapacağız. Bu, bizim milletimize karşı borcumuz. Milletin bütün beklentilerini karşılamak istiyorsak, o zaman bizim yeni sivil, demokratik bir anayasa yapmak gibi bir sorumluluğumuz var.” ifadelerini kullandı.

“100.Yılında Dergah Mecmuası sempozyumuna katılım sağladık”

İlçemizde Gölcük Belediyemizin önderliğinde edebiyat ve kültür varlıklarımızın korunması ve gelecek nesillere aktarılması amacıyla düzenlenen 100.Yılında Dergah Mecmuası sempozyumuna katılım sağladık. Başta Belediye Başkanımız Sn. Ali Yıldırım SEZER olmak üzere bu önemli ve çok değerli çalışmada emeği geçen tüm katılımcılara ve akademisyenlerimize teşekkürü borç bilerek, bütün hemşehrilerimize hayırlı ve bereketli günler diliyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.