DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

BBP İlçe Başkanı Şahin Akpınar, “AŞI KARŞITLARI TOPLUMUN ÖNEMLİ BİR KESİMİNİ ETKİLİYOR”

Büyük Birlik Partisi (BBP) Gölcük ilçe Başkanı Şahin Akpınar haftalık olağan basın açıklamasında gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.  Son zamanlarda Covid-19 vaka ve ölüm sayılarını artmasından dolayı endişeli olduklarını ifade eden Başkan Akpınar,  “Aşı karşıtları bir nebze de olsa toplumun bir kesimini etkiliyor” dedi.

“Tüm şehitlerimize Allah rahmet eylesin”

BBP Gölcük ilçe  Başkanı Akpınar yaptığı açıklamada, ” Şehitlerimiz oluyor. En son Pençe-Şimşek operasyonunda yaralanan uzman çavuşumuz İsmail Şebelek  Trabzon Of’ ta Hakka uğurlandı. Allah onunla birlikte tüm şehitlerimize Allah rahmet eylesin. Önceki gün akşam saatlerinde İstanbul’da çevre oto sanayi sitesinde bir yangın meydana geldi. Bu yangın hepimizi korkuttu. 50 civarında dükkanın yandığı ortaya çıktı. Ama bir can kaybı yok. Bu en büyük tesellimizdir. Ben bir kere daha dükkan sahiplerine, çalışanlara geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum” dedi.

“Bundan sonra da ülkemiz, insanımız inşallah bu tür felaketlerle karşı karşıya kalmaz”

Başkan Akpınarson aylarda yaşanan sel baskınları ve orman yangınlarının can yaktığını ve bunun üzüntüsünü duyduğunu ifade ederek, “100’den fazla insanımızı maalesef kaybettik. Bunların acısı hala yüreğimizde. Bundan sonra da ülkemiz, insanımız inşallah bu tür felaketlerle karşı karşıya kalmaz. Ama bunun olabileceği ihtimalini her zaman göz önünde tutarak her türlü tedbirin alınması gerekir. Bununla ilgili, özellikle Bozkurt’ a genel başkanımızda gitti. Özetle orada Şunu gördük ki, devletimiz kurum ve kuruluşlarıyla afet ve olay anında orada bulunup yaraları hızla sarıyor ve normal bir hayata dönmek için var gücüyle çalışıyor. Genel başkanımızda konunun anbean takipçisi, en son Dün akşam saatlerinde İçişleri Bakanımızla bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Çalışmaların hızla sürdüğü ve inşallah Bu hafta sonuna doğru çalışmaların bitme noktasına geleceğini ve hayatın normale döneceği bilgisini bizimle paylaştı. Ayrıca,  Kütahya Altıntaş’ ta bir deprem meydana geldi. Bu deprem de Gölcüklüler olarak her deprem de olduğu gibi yine bizleri korkuttu. Depremden etkilenen tüm bölge halkına geçmiş olsun dileklerimizi buradan iletiyorum” dedi

Vaka sayılarında artış bizleri endişelendiriyor

Son zamanlarda Covid-19 vaka ve ölüm sayılarını artmasından dolayı endişeli olduklarını ifade eden Başkan Akpınar, “ Ne yazık ki Coronavirüs can almaya devam ediyor ve vaka sayılarında artış bizleri endişelendiriyor. Ben burada şunu gözlemliyorum. Aşı karşıtları bir nebze de olsa toplumun bir kesimini etkiliyor. Aşı olmayan insanların bu virüse yakalandıklarında çok ağır geçirdiklerini görüyoruz ve benim gözlemim ve bilirkişilerimizin gözlemi ve önerisi şudur ki mutlaka aşı olunmalıdır. Herkes kendisini ve çevresini koruyacak. Hayatın normal akışı içinde devam etmesi için hem aşı olunmalı hem de mesafeye uyulması gerekmektedir” dedi.

“Türk devletleri bir araya geldiğinde, güç birliği oluşturduğunda daha çok büyüyecek”

Aynı zamanda kardeş ve soydaş Özbekistan Devletinin bağımsızlığının 30.yılını içten ve samimi duygularla kutladığını söyleyen Akpınar, “Türk devletleri bir araya geldiğinde, güç birliği oluşturduğunda daha çok büyüyecek. İnanıyorum ki esaret altında bulunan Doğu Türkistan’dan Kırım’ a, Balkanlar’dan Türkmen eline kadar bütün Türk coğrafyalarındaki kardeşlerimizin de bağımsızlığa kavuşmasına, zulümden kurtulmalarına bu  vesile olacaktır. Bunu derken bütün Türk devletleri tek bir bayrak altında, sınırları tek olan bir devlete dönsün demiyorum. Nasıl Avrupa’ da yaşayanlar bir Avrupa birliği oluşturmuşlarsa biz de ortak bir Türk birliği oluşturabiliriz. BBP olarak bunu arzu ediyoruz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.