DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Bu Tesisin İsmini Başiskeleli Vatandaşlar Belirledi

Başiskele Belediyesi tarafından Karadenizliler Mahallesi’nde yapılan spor tesisinin ismini Başiskeleli vatandaşlar belirledi.

“Katılımcı Belediyecilik” anlayışını ilçede her alanda sürdüren Başiskele Belediyesi, vatandaşların demokratik bir ortamda yönetime katılarak ilçenin geleceğini inşa etmeye devam ediyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Karadenizliler Mahallesi Ermiş Sokak’ta geçen ay tamamlanarak geleceğin teminatı çocuklar ve gençler için hizmete sunulan spor tesisinin ismini vatandaşlar belirledi. 

KARADENİZLİLER GENÇLİK SPOR TESİSİ

Karadenizliler Mahallesi’nin kanaat önderleriyle yapılan görüşmeler neticesinde, Başiskele Belediyesi’nin www.basiskele.bel.tr web sitesinde bir anket açılarak 4 isim vatandaşa seçenek olarak sunuldu. Ayrıca vatandaşa ankette diğer seçeneği de konularak vatandaşların alternatif isimleri yazması sağlandı. Bir hafta boyunca devam eden ankette 600 vatandaş oy kullandı. Oyların yüzde 90’ını alan “Karadenizliler Gençlik Spor Tesisi” tesisin yeni ismi olarak seçildi.

450 METREKARE FUTBOL VE 200 METREKARE BASKETBOL SAHASI

Geleceğin hazinesi çocuklarımızın ve gençlerimizin kötü alışkanlıklardan uzak durmaları ve güvenle spor yaparak sağlıklı ve huzurlu birer birey olmaları, kentte spor kültürünün oluşması adına yapılan spor tesisi, yaklaşık 2000 metrekarelik alana inşa edildi. Yeşil alanlar ile dinlenme alanlarının da yer aldığı spor alanında futbol sahası 450 metrekareden, basketbol sahası ise 200 metrekareden oluşuyo

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.