DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

CHP İlçe Başkanı Fikret Gürel, ‘ERKEN SEÇİM YAKIN GÖZÜKÜYOR’

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Başkanı Fikret Gürel, ülke ve yerel gündem konusunda önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Gürel, ülkemizde gelinen süreçte erken seçimin yakın olduğunu söyledi.     

‘Hedefimiz partimizi ilk seçimde zirveye taşımak’

Geldiğimiz süreçte erken seçimin yakın olduğunu gösterdiğini belirten Başkan Gürel, ‘Erken seçim konusu, bir süredir gündemi meşgul ediyor. İktidar ve ortağı, her ne kadar erken seçim olmayacak dese de seçim barajının yüzde 7’ye düşürülmesi ve yaptıkları bunun gibi uygulamalar, erken seçimin yakın olduğunu gösteriyor. Tahminim, en uygun zaman dilimi içerisinde erken seçimi yapacakları yönünde. Bizler de buna istinaden parti çalışmalarını daha sıkı bir şekilde yapmaya devam ediyoruz. Bizim hedefimiz ister erken olsun isterse zamanında olsun, bir sonraki seçimde en iyi sonucu alarak partimizi zirveye taşımak’ diye konuştu.

‘Başkan Sezer’i tebrik ediyorum’

Açıklamalarını sürdüren CHP İlçe Başkanı Fikret Gürel, şunları dile getirdi: ‘İçinde bulunduğumuz dönemde üniversite öğrencilerinin barınacak yer bulamadıklarını görüyoruz. Bu konuda ilk adımı, Ankara’daki belediyelerimiz attı. Barınma sıkıntısı çeken öğrenciler için uygun noktaları açan belediyelerimize ilimizde iktidar partisinin il gençlik kolları başkanından bir tepki de gelmişti. Halbuki bu tür bir çalışmayı ilçemiz Belediye Başkanı Sayın Ali Yıldırım Sezer de yaptı. Biz ilçemiz adına bu tür bir desteğe imza atan Sayın Sezer’i takdir ediyoruz. Doğru yapılan çalışmaları takdir edeceğimizi en başından söylemiştik. Öğrencilerin okul hayatına devam edebilmeleri adına elini taşın altına koyan Belediye Başkanı Sayın Ali Yıldırım Sezer’i tebrik ediyorum.’

‘Vaka sayılarının artışını önlemek ve çocuklarımızın sağlığı için aşı olunmalı’

Covid-19 sürecinde öğrencilerin eğitimlerini kesintisiz alabilmeleri için aşı olunması gerektiğini belirten Başkan Gürel, ‘Covid-19 ile mücadele ettiğimiz bugünlerde aşı olma yaşı 12’ye kadar indi.  Özellikle okulların açık kalması için gençlerimizin aşı olmasında faydasının olduğunu belirtmek istiyorum. Biliyorsunuz ki öğrencilerimiz bir buçuk yılın ardından okullarına kavuştu. Vaka sayılarının artışını önlemek ve öğrencilerin okula devamlılığını sağlamak için velilerin de çocuklarının sağlığı için gereken adımı atmalarını rica ediyoruz’ diyerek açıklamalarını tamamladı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.