DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Değirmendere Atatürk Mahalleli çocuklar YENİ PARKLARINA KAVUŞTU

YENİ PARKLARINA KAVUŞ

Gölcük Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü  tarafından Değirmendere Burcu Sokak ile Hilmi Özkök Caddesi arasında bulunan alana yeni bir park yapıldı. Park çocuklar ve aileler tarafından oldukça beğenildi.

2 bin metrekarelik alan üzerine yapıldı

Değirmendere Atatürk Mahallesi sakinleri yeni parklarına kavuştu. Gölcük Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü  tarafından Değirmendere Atatürk Mahallesi’nde Uğur Mumcu Ortaokulu’nun karşısında bulunan Burcu Sokak ve Hilmi Özkök Caddesi arasında bulunan alana yeni çocuk parkın yanı sıra fitness grubu da yer alıyor. 2 bin metrekarelik alan üzerine yapılan park içinde ayrıca ailelerin oturabileceği 8 kamelya monte edildi.   

Aileler yeni parkı oldukça beğendi

2 bin metrekarelik oldukça geniş bir alan üzerine Gölcük Belediyesi tarafından yapılan park aileler tarafından tam puan aldı. Bu bölgede böyle büyük bir park olmadı için çocuklarını parka götüremediklerini ifade eden aileler yapılan park ile bu sıkıntıları ortadan kalktığı için Gölcük Belediyesi’ne teşekkür ettiler.

Teşekkür ettiler

Gölcük Belediyesi tarafından yapılan park kısa sürede büyük beğeni aldı. İçinde çocuk oyun gurubu, fitness aletleri ve 8 adet kamelya bulunan yeni park gün içerisinde oldukça yoğun olarak kullanılıyor. Bölgede böyle bir park alanı yapıldığı için çok mutlu olduklarını ifade eden mahalle sakinleri Gölcük Belediyesi’ne ve emeği geçen ekiplere teşekkür ettiler Vatandaşlar yaptıkları açıklamada,“ Bu bölgede böyle bir park alanına gerçekten ihtiyacımız vardı. Park alanında aradığımız her şey var. Hem çocuklarımız oyun oynarken biz sporumuzu yapabileceğiz. Bunun yanında yapılan kamelyalar ile dinlenme fırsatımız olacak. Böyle bir parkı hayata geçirdikleri için başta Gölcük Belediyesi’ne ve emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.