DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Değirmendere Yalı Evleri’nde SONBAHAR AYRI GÜZEL

Gölcük Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıllarda hayata geçirilen Değirmendere Yalı Evleri Sonbahar aylarında da ayrı güzel oluyor.  Gölcük Belediyesi bünyesinde GÖLAŞ tarafından hizmet veren Yalı Evleri  geniş menüsü ve güler yüzlü kadrosuyla konuklarından tam not alıyor.

Değirmendere’nin en çok tercih edilen mekanı

2018 yılında faaliyete geçen ve bünyesinde 19 odalı 37 yatak kapasiteli Yalı Konak butik otel, restaurant, cafe, kütüphane, seramik müzesi, Ahşap müzesi ve hizmet binasından oluşan yalı evleri sonbahar aylarını yaşadığımız şu günlerde de oldukça yoğun ilgi görüyor.

Tamamen doğal ürünler kullanılıyor

Restaurant ve cafe kısımlarında tamamen doğal ürünler kullanılan Yalı Evleri’nde konusunda uzman şefler görev alıyor. Kendisine özel menüleri ile büyük beğeni alan Yalı Evleri Cafe ve Restauran kısmında son bahar ayları da arı bir güzel geçiyor.

Akyıldız, “Menülerimiz oldukça beğeniliyor”

GÖLAŞ Genel Müdürü Yılmaz Akyıldız pandemi nedeniyle uzun bir aradan sonra 1 Temmuz itibariyle kaldıkları yerden hizmet vermeye başlamalarıyla birlikte çok güzel bir ilgiyle karşılandıklarını ifade  ederek, “Yalı Evleri daha çok kahvaltısıyla ün yapmış bir cafe restaurant ama bu yaz çok güzel bir ilgiyle karşılaştık. Özellikle hafta sonları uzun süre görüşemeyen arkadaş gurupları Yalı Evleri’ni tercih ederek buluşma fırsatı buldular. Bu sene  özellikle bizim aşçı arkadaşlarımız çıkardığı Çi börek bu yaz çok yoğun bir talep gördü diyebiliriz. Paket olarak bile eve götüren misafirlerimiz oluyor. Bunun yanında yine el açması mantımız çok güzel bir ilgi gördü. Yine aynı şekilde içli köftemiz tamamen el ürünüdür ve çok güzel ilgi görüyor. Kahvaltımızdaki özellikle zeytini ve reçelleri biz kendimiz yapıyoruz. Serpme kahvaltıda verdiğimiz menemende kullandığımız domatesi kışın yaz aylarında evlerimizde annelerimizin yaptığı şekliyle kavanozlayıp o taze domates ile yapıyoruz” dedi.

“Fiyatlarımızı oldukça uygun tutuyoruz”

Sözlerine devam eden Akyıldız, “Ayrıca yine menümüzde çoban kavurmamız mevcut. Köri soslu tavuğumuz mevcut. Yalı piliç dediğimiz bir menümüz var çok talep görüyor. Kaşarlı köftemiz yine çok fazla revaçta ve hünkar beğendimiz var ve misafirlerimiz hem lezzet hem de fiyat konusunda oldukça memnunlar. Biz noktasında bir tarafımız da belediye olduğu için hem çevre kuruluşlarla rekabeti arttırmak hem de misafire sosyal fayda yaratması açısından fiyatları uygun tutuyoruz. Kar marjını çok yüksek tutmuyoruz. Hem buradaki misafirlerimiz hem de çevre ilçelerden gelen misafirlerimiz faydalansın diye bu şekilde bir hizmet veriyoruz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.