DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

DEVA Partisi Gölcük İlçe Başkanı Ersen Bilir’in YÖNETİM LİSTESİ BELLİ OLDU

DEVA Partisi Gölcük İlçe Başkanı Ersen Bilir’in YÖNETİM LİSTESİ BELLİ OLDU

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA)  Gölcük İlçe Başkanlığı’na geçtiğimiz hafta Ersen Bilir atanmıştı. Yetki belgesi İl Başkanı Adem Koç tarafından verilen Bilir’in yönetim listesi de açıklandı.

Geçtiğimiz hafta yetki belgesini almıştı

 İlçemizde yaklaşık 1 yıl önce teşkilatlanma çalışmalarına başlayan DEVA partisi, Sedat YÜCEL’in sağlık nedenleriyle görevi bırakmasından ardından  Gölcük İlçe Başkanlığına Ersen Bilir’i atanmıştı. Geçtiğimiz hafta  Kocaeli İl Başkanlığında yapılan törenle yetki belgesi İl Başkanı Adem KOÇ tarafından alan DEVA Partisi Gölcük İlçe Başkanı Ersen Bilir’in yönetim listesi de belli oldu.   

“Gölcük için çalışan ve çözüm üreten bir ekip olacağız”

İl Başkanlığında yapılan törenle yetki belgesini İl Başkanı Adem KOÇ’tan alan  Ersen BİLİR yaptığı açıklamada, “1980 yılında Gölcük’te doğdum.  Yıldız Teknik Üniversitesi Mühendislik Fakültesi’ni bitirdim. Bir yıl önce DEVA Partisi’ne katılarak Gölcük ilçesi kurucu yönetiminde yer aldım.Sedat başkanımızın sağlık nedenleri ile affını istemesi ile İl başkanlığımızın takdiri sonucu bu görev şahsıma tebliğ edildi. Kurucu yönetim kurulundaki tüm arkadaşlarımız bu görevi yapacak vasfa sahipti,yeni oluşturduğumuz ilçe yönetim kurulunda aramıza çok değerli isimleri kattık. Makam ve koltuk sevdası olmadan sadece ben düşüncesi ile değil,herbirimiz bir başkan ruhuyla sahalarda yerimizi alacağız. Gölcük için çalışan ve çözüm üreten bir ekip olacağız” dedi.

Ersen BİLİR’ in yeni yönetim kadrosu şu isimlerden oluşuyor

ERSEN BİLİR, AHMET EKŞİ,  SADUN BARAN, TARIK SAĞLAM, FİLİZ DÖNMEZ, FIRAT ÇELİK, ALİ AŞCIOĞLU, ABDURRAHİM TOPÇU, FATİH ASLAN, HANDE BELÜL, ESAT ŞİRİNTAŞ, HAKAN TANKAL, DAMLA ALP, SERHAT ALTAN, SÜLEYMAN BAHADIR KURT, KADİR UMUT, RECEP DİLAVER, SALİM TÜYSÜZ, ÜLKÜ BAL, MURAT USTA, HÜSEYİN GÜR, NUH ÇELİK, OKAN KADAŞ, BERK KURT, NECATİ KUTLUCA, MEHMET BARAN, ECEVİT ÇELİK, ENDER ALTUN, SONER ÇETİNKAYA

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.