DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Eğitime tam destek veren Yalı Evleri 16 ÖĞRENCİYİ MEZUN ETTİ

Eğitime tam destek veren Yalı Evleri

16 ÖĞRENCİYİ MEZUN ETTİ

Bu yıl eğitime tam destek vererek Yalı Evleri’nde Maşukiye Akçakoca Turizm Otelcilik Meslek Lisesi öğrencilerine staj yapma imkanı sağlayan Yalı Evleri, staj sürelerini dolduran ve mezun olmaya hak kazanan 16 öğrenci için bir tören düzenlendi. 

Gölcük Belediyesi bünyesinde çalışmalarını yürüten GÖLAŞ’ın  “Gölaş’la Güne Mutlu Başla” sloganıyla bu sene geniş menüsü ve güler yüzlü kadrosuyla hizmet veren Yalı Evleri eğitime de tam destek vererek büyük takdir topladı. Yalı Evleri’nde  Maşukiye Akçakoca Turizm Otelcilik Meslek Lisesi’nden staj yapan 16 öğrenci kendileri için düzenlenen tören ile mezun oldular.

Tören düzenlendi

Yalı Evleri’nde stajını tamamlayan öğrenciler için tören düzenlendi. Düzenlenen törene GÖLAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Murat Eker,  GÖLAŞ Genel Müdürü Yılmaz Akyıldız, Yalı Evleri Müdürü Serkan Kaptan, Maşukiye Akçakoca Turizm Otelcilik Meslek Lisesi Müdürü Ufuk Aydeğen ve öğretmenleri Harun Ütgün ile Erdem Arslan katıldı. 

“Öğrencilerimiz bizdeki stajlarını en başarılı şekilde tamamladılar”

GÖLAŞ Genel Müdürü Yılmaz Akyıldız Yalı Evleri olarak bu sene eğitime tam destek verdikleri için mutlu olduklarını ifade ederek, “GÖLAŞ Gölcük Belediyesinin yüzde yüz iştiraki. GÖLAŞ’a bağlı 20218 yılında faaliyete geçen Yalı Evleri, yine 2018 yılında faaliyete geçen Eriklitepe Tabiat Parkı, onun öncesinde Yazlık Ilıca, Kavaklı Yüzme Havuzu ve son dönemde 2020 yılında Yazlık Kültür Merkezi’nin içinde bir düğün salonumuz mevcut.  Yalı Evlerinde özellikle Haziran ayı başında pandemi sonrası açılmasıyla kısıtlı olsa da hem bize destek olmaları hem de bizlerin onlara destek olmamız açısından Yalı Evleri’nde Maşukiye Akçakoca Turizm Otelcilik Meslek Lisesi öğrencilerinden Stajyer dahil ettik. Öğrencilerimizle eğitmen olarak YALI Evleri Müdürümüz Serkan Kaptan ilgilendi. Öğrenciler öncelikle bir oryantasyondan geçtiler. Öncelikle Yalı Evleri’ni Değirmendere’yi kendilerine tanıttık. İki gün boyunca bu oryantasyon eğitimine dahil oldular. Daha sonrasında menümüzü tanıttık. Günlük iki saat kendilerine eğitim verildi. Amacımız hem eğitime destek olmak, hem onların bundan sonrasında mesleğe daha da severek girmelerini sağlamak ya da bu meslek bana göre değil galiba ben başka bir mesleğe yöneleceğim kararını şu anda vermelerini sağlamak istiyoruz. Öğrencilerimiz bizdeki stajlarını en başarılı şekilde tamamladılar” dedi.

Okul Müdürü Aydeğen’den Teşekkür


Maşukiye Akçakoca Turizm Otelcilik Meslek Lisesi Müdürü Ufuk Aydeğen yaptığı konuşmada, “Yalı evlerinde öğrencilerimizi çok iyi staj imkanı verildi. Öğrencilerimiz en iyi şekilde eğitim almalarını sağlayan GÖLAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Murat Eker,  GÖLAŞ Genel Müdürü Yılmaz Akyıldız, Yalı Evleri Müdürü Serkan Kaptan’a teşekkür ederim” dedi. 

Öğrencilere Plaket Verildi


Yalı Evleri’nde stajını tamamlayan  Adem Salhan, Aleyna Bozkurt, Asya Akdoğan, Ata Cumhur Önal, Didar Canbal, Didem Öner, Ensar Gezi, Furkan Özyaran, Gökalp Akdağ, İkbal Özkübra, Nur Bulama, Mehmet can Kaya, Nazlı Gülbaşı, Tuğçe Bozkurt, Yunus Emre Polat için düzenlenen törende konuşmaların ardından mezun olan öğrenciler için hazırlanan pastayı öğrenciler hep birlikte kestiler. Törenin sonunda mezun olan öğrencilere kurum tarafından plaket verildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.