DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Ellibeş’ten ‘AK Parti bitti diyenlere’ cevap ‘EN GÜZEL SÖZÜ HALKIMIZ SÖYLEYECEK’

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, coşkulu geçen 107.Genişletilmiş İl Danışma Meclisi’yle ilgili değerlendirmesinde önemli mesajlar verdi. AK Parti bitiyor diyenlere en güzel cevabın, AK Parti’ye sevdalı teşkilat üyelerinden geldiğini belirten Ellibeş, “Tevazu, gayret ve samimiyetle davamıza sıkı sıkıya bağlı kalarak milletimizin hizmetkarı olmaya devam edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

‘Dünden bugüne bu davanın devam etmesine vesile olanlara teşekkür ediyorum’

‘Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde AK Parti’nin en önemli özelliği ve kendisini diğerlerinden ayıran yanı ortak akla önem vermesi olmuştur. Bundan dolayıdır ki, kendini sürekli yenilemiş, dinamizmini ve hızını korumuştur. Kocaeli teşkilatı da bu anlamda, kuruluşundan bugüne her fırsatta ve daima ortak akılla hareket etmiştir. Türkiye’de eşine ender rastlanacak sayıda, 107.kez il danışma meclisini de bu geleneğin bir devamı olarak başarıyla gerçekleştirmiştir. Bu kültürün yerleşmesine, devam etmesine vesile olan geçmişten bugüne emek veren bütün dava arkadaşlarımıza bir kez daha teşekkür ediyorum. Bu toplantı aramızdaki muhabbeti yenilediği gibi kardeşliğimizi de güçlendirmiştir. ‘

‘AK Parti mevki, makam, şan, şöhret partisi değildir’

Ellibeş, ‘Danışma Meclisi demek, hatalarımızı birbirimizin yüzüne cesaretle söylemek, yanlışlarımızı uyarmak demektir. Bu toplantılar sayesinde teşkilatımızın fotoğrafını çekip, güçlü ve zayıf yanlarımızı da görmüş oluyoruz. Elbette birlik ve beraberlikte kuvvet, ayrılıkta sıkıntı ve felaket olduğunu unutmadan, bu eleştiri ve uyarılarımızın ardından çalışmalarımızda daima birbirimize güç vermemiz gerektiğini de biliyoruz. AK Parti mevki, makam, şan, şöhret partisi değildir. Burada hepimizin yükü ve sorumlulukları aynıdır. Aramızda kibir, gurur ve haset olmadan; karamsarlığa, umutsuzluğa, yeise düşmeden; rehavete, gevşemeye, atalete yer vermeden; Tevazu, gayret ve samimiyetle davamıza sıkı sıkıya bağlı kalmaya; milletimizin hizmetkarı olmaya devam edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın’ dedi.

‘Durmak yok, inandığımız yolda yürümeye devam’

AK Parti Genel Başkanvekilimiz Prof. Dr. Numan Kurtulmuş’un katılımıyla gerçekleşen, büyük bir coşku ve heyecana sahne olan 107.Genişletilmiş İl Danışma Meclisimizde teşkilatımızdan aldığımız güçle, muhalefetin milletimizi kutuplaştırma çabasına izin vermeden, 2002 yılında milletimize verdiğimiz söze bağlı kalarak, kuruluş ilkelerimize bağlı kalarak yolumuza devam edeceğimizi özellikle belirtmek isterim. Bu duygu ve düşüncelerle Danışma Meclisimize katkı sunan, sadece salonu değil, kongre merkezinin içini ve dışını hınca hınç dolduran, gelemeyip bizlere duasını yollayan; AK Parti bitiyor diyenlere en güzel cevabı veren değerli dava arkadaşlarıma en kalbi duygularımla teşekkür ediyorum. Durmak yok, inandığımız yolda yürümeye devam” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.