DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Gölcüklü Yıldıray Başpehlivan olarak gururumuz oldu

Gölcüklü Yıldıray Başpehlivan olarak gururumuz oldu

Bursa Mustafa Kemalpaşa Belediyesi Geleneksel 15. Yalıntaş Yağlı Pehlivan Güreşleri’nde finalde rakibi Yalçın Üncül’ü yenen Gölcüklü Yıldıray Akın Başpehlivan olarak gururumuz oldu.

Birincilik kürsüsüne çıktı

Son iyi yıldır yakaladığı büyük çıkışla dikkatleri üzerine çekmeye başaran genç pehlivan, Bursa’da birincilik kürsüsüne çıkarak ne kadar formda olduğunu bir kez daha göstermiş oldu. Finalde Yıldıray’a kaybeden Yalçın Üncül ise ikincilik kürsüsüne çıkmış oldu. Mega Star lakabıyla anılan Ali Gürbüz ise Hamza Köseoğlu ile birlikte üçüncülük kürsüsüne oturmuş oldu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.