DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı, ‘OKUL KIYAFETLERİ VE KIRTASİYELERİ EL YAKIYOR’

İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı, yeni eğitim ve öğretim döneminin hayırlı olmasını dileyerek, velilerin okullardan aldıkları listeleri tamamlamakta güçlük çektiğine dikkat çekti.

‘Güzel ülkemin çocukları bunu hak etmiyor’

Başkan Aynacı, ‘Uzunca bir aradan sonra yeniden başlayan eğitim öğretim yılında;okul sıralarına, arkadaşlarına ve öğretmenlerine kavuşan tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize başarılar diliyorum, hayırlı olsun. Yeni eğitim ve öğretim yılı hayırlı olsun diyoruz da; özel kurum ve kolejler için tamam ama gelin görün ki, devlet okullarının hali içler acısı. Çoğunluğuna temizlik hiç uğramamış, hizmetlisi olmayan okullar var. Sınıflar kalabalık, önlemler yetersiz, derslik eksik, öğretmen eksik atamalar tamamlanmamış. Veliler okullardan aldıkları listeleri tamamlamakta güçlük çekerken, kırtasiye malzemeleri ve okul kıyafetleri el yakıyor. Çocuğunu yeni eğitim dönemine istediği gibi hazırlayamayan ailelerin sesini duyuyoruz ve bunları dile getiriyoruz. Oysa bu güzel ülkemin çocukları bunu hak etmiyor. Unutmayalım bugünün çocukları yarının Türkiye’sidir.’

‘Milletin gündemi pahalılık ve zamlar’

Yılın ilk 8 ayında sadece elektriğe yüzde 29 zam yapılmış. Karadeniz’de sürekli bulup hiçbir zaman çıkaramadığımız doğalgaza daha bir kaç gün önce yüzde 20 zam geldi. Ne yazık ki Karabük’te 5 çocuk babası bir vatandaşımız, okulların açılmasına bir gün kala kendisini asarak hayatına son vermiştir.”

‘Bahsi geçen yemekle İYİ Parti’nin herhangi bir bağı bulunmamaktadır’

Başkan Aynacı, ilimizin bazı basın yayın organlarında çıkan “İYİ Partili Gölcük’lü Ülkücüler Birlik ve Beraberlik yemeği yiyecek’ haberini yalanlayarak, ‘Bizim bu yemekle hiçbir alakamız yok’ dedi.  Aynacı, ‘İlimiz yerel basın organlarında çıkan “İYİ Partili Gölcük’lü Ülkücüler Birlik ve Beraberlik” yemeği organizasyonunun Gölcük İlçe Teşkilatımız ile herhangi bir bağı bulunmamaktadır. Bir organizasyonun partimiz tarafından yapılması için ilçe teşkilatımızın kararı ve yönetimimizin onayı gerekmektedir.  Ne İl, ne de İlçe teşkilatımız böyle bir organizasyon için herhangi bir karar almamış ve uygulamamıştır.  İlçe teşkilatımıza bu yemeğin bireyler tarafından planlanan ve yakın arkadaşlar arası bir organizasyon olduğu bilgisi ulaştırılmıştır. İlçe teşkilatımızın bu toplantıda bir dahli olmadığı katılımcılardan bazılarına bizzat iletilmiştir. İyi Parti programı ve tüzüğünde her şeyin açıkça belli olduğu, Türkiye sevdalısı, cumhuriyeti ve demokrasiyi özümsemiş, vatanına ve milletine bağlılığı ilke edinmiş daha müreffeh bir ülke için yola çıkmış cesurlar hareketidir.  Partimize gönül veren ve inanan her vatandaşımız bizim için kıymetlidir. Partimiz bünyesinde bulunan tüm üyelerimiz ve gönüldaş seçmenlerimiz  eski siyasi görüşleri ne olursa olsun Türk Milletinin ilerlemesine ve Türkiye Cumhuriyeti’nin büyümesine gönül koymuş vatansever yurttaşlarımızdan oluşmaktadır.  Partimiz Türk Milleti’nin bağrından kopmuş yepyeni bir siyasi oluşumdur’ diyerek açıklamalarını tamamladı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.