DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

KARATE’DE HALICI KARDEŞLER ZİRVEDE

Kayseri’de geniş bir katılımla gerçekleşen Türkiye Yıldızlar Karate Şampiyonası çekişmeli maçlara sahne oldu. Kadir Has Spor Salonu’nda düzenlenen organizasyonda 47 ilden 231 kulüp ve 1100’ü aşkın sporcunun katıldığı Türkiye Yıldızlar Karate Şampiyonasında Halıcı kardeşlerden Ahmet Yiğit Halıcı tüm rakiplerini yenerek yine şampiyonluk kürsünün zirvesine çıktı. 

Geçtiğimiz günlerde Finlandiya’nın Tampere kentinde düzenlenen Ümit Genç 21 yaş altı Avrupa Karate Şampiyonasında ülkemizi başarıyla temsil edip Avrupa üçüncü olan Mert Halıcı’nın kardeşi Ahmet Yiğit Halıcı kardeşler Eylül ayında İstanbul da düzenlenecek olan Dünya Gençlik Liginde abisi ile birlikte Ülkemizi ve Kocaeli kağıt Spor kulübünü temsil edeceklerdir. 

Halıcı kardeşlerin antrenörlüğünü yapan babaları Yılmaz Halıcı çocuklarının Karate sporundaki başarılarından gurur duyduğunu dile getirdi. Halıcı, ” Amacımız Avrupa´da ve dünyada ülkemizi başarı ile temsil etmektir” dedi. Halıcı, gençlerin hem okul hem de spor hayatlarında iyi yerlere gelmesinin önemli olduğuna işaret ederek, “Bunun için emek harcayan, hocalarımızı kutluyorum. Başarılarının devamını diliyorum.  Eylül ayında İstanbul da düzenlenecek olan Dünya Gençlik Liginde çocuklarımın her ikisi de Türkiye´de, Avrupa´da ve dünyada şampiyon olacaklarına inancımız tam” diye konuştu. 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.