DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

MHP Gölcük İlçe Başkanı Bilal Çakır “2 MİLYONLA KONUŞACAĞIZ”

MHP Gölcük İlçe Başkanı Bilal Çakır

“2 MİLYONLA KONUŞACAĞIZ”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gölcük İlçe Başkanı Bilal Çakır, geçtiğimiz gün İl Başkanı  Av. Yunus Emre Kurt ile  ilçe başkanları olarak yaptıkları toplantı hakkında açıklamalarda bulundu. Başkan Çakır, “İl Başkanımız Sayın Yunus Emre Kurt, algı operasyonunun bitirilmesi için 12 ilçe başkanından bir çalışma yapılmasını talep etti. 2 milyonluk nüfusla birebir konuşacağız” dedi

“Yatırımcıların daha fazla yatırım yapmasını istiyoruz”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gölcük İlçe Başkanı Bilal Çakır, ülke gündemi, parti çalışmaları ve ilçe gündemi hakkında önemli açıklamalarda bulundu.  Başkan Çakır, açıklamasında “İhracatımız 207 milyar dolara çıktı. Bu da ülkemiz adına oldukça sevindirici bir haber. Böylelikle iç piyasa da hareketlenmiş oldu. Tarımdan sanayiye kadar bütün ürünlerimiz yurt dışına satılıyor. Fabrikalar da mal yetiştirmede sıkıntı yaşıyor. Bu da iç piyasada fiyatların yükselmesine sebep oluyor. Buna da şöyle bir önlem alınıyor: İhracatta yüzde 30 kısıtlamaya gidilmesi planlanıyor. Böylelikle yükselen fiyatların düşmesi hedefleniyor. Önümüzdeki yıl da ihracatın 300 milyar dolar ve daha yukarısına çıkarılması planlanmakta. Yatırımcıların daha fazla yatırım yapmasını istiyoruz” dedi.


“2 milyonluk nüfusla birebir konuşacağız”


ilçe Başkanları olarak MHP İl Başkanı Av. Yunus Emre Kurt ile yaptıkları toplantıdan söz eden Başkan Çakır, “Hafta sonunda Ulaşlı’da, İl Başkanımız ve ilçe başkanlarımızla yemekli bir toplantı gerçekleştirdik. Burada Ortadoğu’dan Orta Asya’ya kadar olan gündem değerlendirildi. Yine partimizin tutumu değerlendirildi. İhracat ve yerli üretimin nasıl arttırılacağı konusunda görüşlerimizi paylaştık. Kocaeli’de yapacağımız çalışmalarla ilgili olarak vatandaşa bilgi verilmesi, yapacağımız çalışmalarda bizzat vatandaşımıza inilmesi kararı çıktı. MHP bizzat halkla iletişim halinde olacak. Sosyal medya üzerinden halkımıza yönelik olarak bir algı operasyonu var. Ülkemizin geldiği nokta aşağılanıyor. Bunlar MHP, AK Parti veya Cumhurbaşkanı için yapılmıyor, tüm Türkiye için yapılıyor. İl Başkanımız Sayın Yunus Emre Kurt, bu algı operasyonunun bitirilmesi için 12 ilçe başkanından bir çalışma yapılmasını talep etti. 2 milyonluk nüfusla birebir konuşacağız. Vatandaşımızın sorunlarını gidermek için il yönetimimize, üst birimlerimize bilgiler veriyor ve sorunları bu şekilde çözmeye gayret ediyoruz. Biz her zaman halkımızın yanındayız. Bizim yurt dışında abilerimiz yok. Biz Türk milleti ile birlikte çalışır, yapılacak çalışmalara Türk milleti ile karar veririz. Türk milleti bizim için çok önemli” dedi.


“İlçemizde her dönemde yapılan sağlık çalışmaları ile birlikte Gölcük’ün sağlık sorununun giderildiğini görüyoruz”


Gölcük’te hayata geçirilen projeler hakkında açıklamalarda bulunan Başkan Çakır, “Değirmendere Yüzbaşılar Mahallesi’nde aile sağlığı merkezinin yeni binaya taşınması adına bir çalışma yürütülüyor. Yeni binanın ihalesi yapıldı. Kısa zaman içerisinde yapımın başlaması ve halkımızın daha modern bir binada sağlık hizmeti alması, halkımız adına gerçekten önemli. İlçemizde her dönemde yapılan sağlık çalışmaları ile birlikte Gölcük’ün sağlık sorununun giderildiğini görüyoruz. Yeni devlet hastanesinin yanında, yapılan aile sağlığı merkezleri, halkımız adına büyük bir nimet” dedi.


“Gölcük’e iki fakülte verilmesi, halkımızı çok mutlu eder”


Başkan Çakır son olarak, “Gölcük’te kentsel dönüşüm projesi oldukça önemli. Şehir planlamasını ne kadar yüksek kaliteli yaparsak şehri o kadar cazip hale getirebiliriz. Asfalt çalışmaları yapılıyor. Askeriyeden alınan bölgenin modern bir şekilde dizayn edilmesi gerekiyor. Eski sanayi sitesi alanında tabii ki bir üniversite düşünüyoruz. Bunun da denizcilik ile ilgili olması gerektiğini ifade edebiliriz. Üniversitenin olduğu yerde çehre değişir. Bunu da özellikle belirtiyoruz. Gölcük’e iki fakülte verilmesi, halkımızı çok mutlu eder. Bir de köylerimizin üretir hale getirilmesi gerekir. Ekilmeyen tarlaların üretir hale getirilmesi çok önemli. Kooperatifler aracılığı ile üretimi arttırabilirsek ilçemiz adına çok büyük adımlar atılmış olur. Tarımda üretmeliyiz. İhracatta, tarımda ürün yetiştiremiyoruz. Üretilen ürünlere büyük talep var. Daha çok üretebilmek için ekilmemiş alan bırakılmamalı. Yani tüm alanlar üretime kazandırılmalı” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.