DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Mini mini birler sınıfla buluştu OKULLU OLMAK NE GÜZEL

Mini mini birler sınıfla buluştu

OKULLU OLMAK NE GÜZEL

6 Eylül Pazartesi günü başlayacak olan 2021-2022 Eğitim Öğretim yılı öncesi oryantasyon eğitimi alacak olan 1. sınıf öğrencileri bugün okullarına kavuştu. Gölcük’te bugün itibariyle 2906 öğrenci eğitim öğretim hayatına başladı. 

Mutluluk ve heyecan bir aradaydı

Okullarına ve sınıflarına alışmaları için 1 hafta önceden oryantasyon eğitimine başlayan 1. sınıf öğrencileri bugün okullarına kavuştu. Öğrenciler kadar velilerinde büyük heyecan ve mutluluk yaşadığı günde öğrenciler alkışlarla sınıflarına uğurlandılar.

Öğrenciler sınıflarına alkışlarla uğurlandılar

İlçemizin köklü okullarından biri olan Piri Reis İlkokulu bahçesinde öğrencileri ile heyecanlı bir bekleyiş içinde olan veliler 1. Sınıfa başlayan çocuklarının okula başlama heyecanlarına ortak oldular. Piri Reis İlkokulu Müdürü Güven Kaya’nın velilere ve öğrencilere yaptığı konuşmanın ardından sınıfları belli olan öğrenciler velilerin ve öğretmenlerin büyük alkışlarıyla sınıflarına uğurlandılar. Piri Reis İlkokulu Müdürü Güven Kaya yaptığı konuşmasında, “ Sevgili öğretmenlerin, çok değerli velilerim ve geleceğimizin teminatı sevgili çocuklarımız; 2021-2022 eğitim öğretim yılına bugün başlıyoruz. Hepiniz hoş geldiniz. İnşallah Covidsiz, hayırlı bir eğitim öğretim yılı geçirmeyi ümit ediyoruz. Çünkü çocuklarımız gerçekten çok beklediler ve bugün okullarına kavuşuyorlar. İnşallah güzel bir eğitim öğretim yılı geçirme temennisindeyiz. 6 tane pırlanta gibi öğretmenim var ve ismini okuduğumuz öğrencilerimiz ile ilk sınıfımızı oluşturacağız ve sınıflarına göndereceğiz. 6 değerli öğretmenim çocuklarınız geleceğe yetiştirmek için canla başla çalışacaklar. Müsterih olun rahat olun. Çocuklarınız bize emanet” dedikten sonra sınıfları belli olan öğrencilerin isimleri okundu. Öğrencileri sınıfları belli olduktan sonra öğretmenleriyle birlikte velilerin ve öğretmenlerin alkışlarıyla sınıflarına uğurlandılar. Sınıflarında yerlerini alan öğrencilerin mutlulukları ve heyecanları gözlerinden okunuyordu.

Oryantasyon eğitiminden geçecekler

1. sınıf öğrencileri bu hafta öğlene kadar oryantasyon eğitiminden geçtikten sonra 6 Eylül pazartesi günü 2021-2022 eğitim öğretim yılının başlamasıyla normal eğitim öğretim hayatına başlayacaklar.

Haber: Serap DURUKAN

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.