DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Osmanlı 41 Spor Kulübü’nün MUHTEŞEM AÇILIŞI

Gölcük’te gençlerin sosyal faaliyet gösterebileceği, hem çocukların hem de belirli yaşlarda gençlerin hem ahlakı hem de sportif anlamda gelişmelerini sağlamak amacıyla kurulan Osmanlı 41 Spor Kulübü geçtiğimiz Cuma akşamı düzenlenen muhteşem açılış töreni ile açıldı. Türkiye’nin adından söz edilen önemli kulüpleri arasında yer almayı hedefleyen Osmanlı 41 Spor Kulübü Gölcük’te geleceğin futbolcularını yetiştirmek üzere yola çıktı.

Türkiye’nin adından söz edilen önemli kulüpleri arasında yer almayı hedefleyen Osmanlı 41 Spor Kulübü’nün geçtiğimiz Cuma günü düzenlenen muhteşem açılış töreni ile resmen açıldı. Kavaklı Mahallesi Yavuz Caddesi No:4/A (Yarhisar Müze Gemi karşısı) adresinde bulunan tesislerinde yapılan açılış törenine katılım oldukça yoğun oldu.

Açılış törenine katılım yoğun oldu

Osmanlı 41 Spor Kulübü’nün açılış törenine; AK Parti İstanbul Milletvekili Lokman Ayva, AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş, AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen, MHP İlçe Başkanı Bilal Çakır, İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı, BBP İlçe Başkanı Şahin Akpınar, Saadet Partisi İlçe Başkanı Yaşar Yıldız, Gölcükspor Kulübü Başkanı Temel Erten, Ünlü Oyuncu Nurullah Çelebi, Adem Ellibeş, Çözüm Kursları Gölcük Kurucu Müdürü Murat Topaloğlu, Dr. Osman Poyraz, Av. Burak Şahin, Ulaşlıspor Yöneticisi Hüseyin Eskialp Teknik Direktör Naci Yavuz,  Yüksek Elektrik Mühendisi Enes Ali Karagül, Karasu Organize Sanayi Bölgesi Elektrik Yüksek Gelirim Müdürü Ali Osman Altunöz, Yahşi Organizasyon Aykut Yahşi ve Ali Yahşi, Poyraz Optik sahipleri Hasan ve Şenay Poyraz, Yazıcı Grup Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Yazıcı, Osmanlı 41 Genel Sekreteri Gizem Poyraz, Atalar İletişim sahibi Halil Atalar, B24 Motors işletmecisi Ahmet Tarı,  yöneticimi Kulüp yönetimi ile davetliler katıldı.    

Başkan Ellibeş tesisi oldukça beğendi

Osmanlı 41 Spor Kulübü’nün açılış törenine başka bir programı olduğu için kalamayan AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük’e böyle bir tesis ve spor kulübü kazandırdığı için Osmanlı 41 Spor Kulübü Başkanı İsmail Poyraz’a teşekkür etti. tesisleri ve kulüp çalışmaları hakkında  AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş’e bilgi veren Osmanlı 41 Spor Kulübü Başkanı İsmail Poyraz, hedeflerinin Türkiye’nin adından söz edilen önemli kulüplerin arasında yer almak olduğunu ifade etti. Gölcük’e bu tür tesislerin açılması özellikle gençlerin sporla ilgilenmeleri açısından çok önemli olduğunu ifade eden Başkan Ellibeş kulüp tesisinde bulunan bilardo masasında bilardo oynamayı da ihmal etmedi. Başkan Poyraz daha sonrasında davetlileri tesislerini gezdirerek yapacakları çalışmalar hakkında bilgi verdi. Başkan Ellibeş tesis içinde 5-6-7 yaş gurubu için bulunan futbol sahasında şut denemeleri yaptı. Başkan Ellibeş Gölcük’e böyle bir tesis kazandırdığı için Osmanlı 41 Spor Kulübü Başkanı İsmail Poyraz’a teşekkür etti.

Poyraz, “ Amacımız daha iyi nesiller yetiştirebilmektir”

Açılış töreni davetlilerin yerlerini almasının ardından başladı. Tören ilk olarak bir dakikalık saygı duruşu ve istiklal marşımızın okunması ile başladı. Törende açılış konuşmasını Osmanlı 41 Spor Kulübü Başkanı İsmail Poyraz yaptı. Başkan Poyraz davetlileri selamladıktan sonra konuşmasında, “ bu güzel günde bizleri yalnız bırakmayan öncelikle siz saygıdeğer davetlilerimize teşekkür etmek istiyorum. Öncelikle spor kulübü açmamızda ki amacımız gençlerimizi daha ahlaklı daha güzel bir şekilde eğitebilmek, dışarıda ki kötü alışkanlıklardan uzak tutabilmek ve daha iyi bir nesil yetiştirebilmek için Osmanlı 41 Spor kulübünü kurmuş bulunmaktayız” dedi.

“Uzun dönemde daha farklı spor aktivitelerine geçmeyi planlıyoruz”

Gelecekten beklentimiz 5-6-7 yaş gurubuyla başlayarak A takım seviyesine kadar olan tüm boşluktaki gençlerimizi spor kulübümüze kazandırmak ve bu sayede daha iyi nesiller yetiştirebilmektir. Futbol branşıyla başladığımız kulübümüzde bilardo ve ardından güreş ile de devam ettirmeyi düşünüyoruz. Daha ileriki dönemlerde de  Değirmendere’de bulunan şubemiz ile de su sporları ile branşlarımızı genişletmeyi ve uzun dönemde ise daha farklı spor aktivitelerine geçmeyi planlıyoruz.  Böyle güzel bir akşamda buraya gelen tüm davetlilerimize saygıyla ve sevgiyle selamlıyorum. Sözlerime son verirken Osmanlı 41 Spor Kulübünün kuruluşunda ve bu geceki organizasyonda büyük emeği olan Başkan Yardımcımız Nural Yiğit Poyraz’a huzurlarınızda teşekkür etmek istiyorum ” dedi.

Davetliler tesise tam puan verdi

Osmanlı 41 Spor Kulübü Başkanı İsmail Poyraz’ın konuşmasını ardından davetliler tarafından açılış kurdelesi kesildi ve tesis gezildi. Burada Osmanlı 41 Spor Kulübü Başkanı İsmail Poyraz davetlilere yapacakları çalışmalar hakkında geniş bilgiler verirken, davetliler Gölcük’e böyle bir tesisin kazandırılması gençlerin geleceği açısından çok iyi olduğu için Başkan Poyraz’a teşekkür ettiler.

Oyuncu Nurullah Çelebi’ye yoğun ilgi gösterdiler

Osmanlı 41 Spor Kulübü açılışına katılın oyuncu Nurullah Çelebi’ye davetliler ve kulüp oyuncuları yoğun ilgi gösterdi. Fotoğraf çekilmek için sıraya giren gençleri kırmayan oyuncu Nurullah Çelebi gençlerle teker teker ilgilenerek fotoğraf çekildi. 

Pasta keserek geceyi bitirdiler

Osmanlı 41 Spor Kulübü açılışının sonunda kulüp Başkanı İsmail Poyraz, Osmanlı 41 Spor Kulübü sportif direktör ve antrenörü Köksal Mızrakçı ve kulüp oyuncuları tarafından kendileri için hazırlanan pastayı kestiler. Gecenin sonunda Kulüp Başkanı İsmail Poyraz AK Parti İstanbul Milletvekili Lokman Ayva ve Oyuncu Nurullah Çelebi’ye Osmanlı 41 Spor Kulübü’nün formasını hediye ettiler.

Haber: Serap DURUKAN

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.