DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Yeni Dahiler Yolda

Yeni Dahiler Yolda

Başiskele’de yer alan, Kocaeli’nin ilk ve tek çocuk üniversitesinde 2021-2022 eğitim-öğretim yılı ilk ders zilinin çalması ile başladı.

KENDİLERİNİ KEŞFEDİYORLAR

Kocaeli’de örnek bir proje olarak hayata geçirilen Başiskele Çocuk Üniversitesi’nde yeni eğitim-öğretim dönemi başladı. Başiskele’nin yanı sıra çevre ilçelerden de yoğun talep gören çocuk üniversitesinde, öğrencilerin zihinsel ve bedensel gelişimlerine katkı sunan ve kendilerini deneyerek keşfetmelerine olanak sağlayan pek çok eğitim alanı yer alıyor.

8 AY SÜRECEK

Çocukların üniversite çağlarına erişene kadar eğitim ve öğretimine destek olan çocuk üniversitesinde bu dönem toplamda 541 öğrenci eğitim görecek. 1. Kademe eğitimleri için kayıt yaptıran 141 öğrenci “Okula Uyum ve Alıştırma Programları”na geçtiğimiz hafta başlarken, 2. ve 3. Kademe de yer alan öğrenciler ise bu hafta itibariyle eğitimlerine başladı. Başiskele Çocuk Üniversitesi’nde eğitimlerin 8 ay sürmesi ve Haziran 2021’de sona ermesi planlanıyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.