DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Yeni Sanayi Sitesi’nde Özerler Oto Klinik KALİTESİYLE FARK YARATIYOR

İlçemizde uzun yıllar hizmet veren Özerler Oto Klinik Servisi Yeni Sanayi Sitesi F/ Blok No:1/10 adresinde konusunda uzman ekibi ile çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor.

Aradığınız bütün hizmetler tek adreste

Hüseyin Özer Ustanın önderliğinde her türlü araçların mekanik bakımların yapımını titiz bir şekilde yaparak müşterilerin memnuniyetini de fazlasıyla kazanmaktadır. Özerler Oto Klinik yılların tecrübesi ve müşteri memnuniyetini ön planda tutarak hizmet verirken motor revizyonundan yağ değişimine, Genel bakımdan Amartisör değişimine, fren bakımından Elektronik arızaya, Akü satışından yedek parçaya kadar tüm alanlarda müşterilerine sınırsız hizmeti ile dikkatleri çekiyor. Özerler Oto Klinik’in sahibi yaptığı açıklamada kış aylarına girmeden önce araç sahiplerinin mutlaka araçlarını bakımdan geçirmeleri gerektiğini ifade etti.

Aracınız Özerler Oto Klinik’te güvende

Gölcük LastikPark Yetkili Bayii olarak hizmet veren  Özerler Oto Klinik Servisinde aradığınız tüm lastik markalarını bulma şansına sahipsiniz. Üstün yol tutuşu ile aracınızın performansına performans katan lastikleri uygun fiyat ve taksit imkânlarıyla da sahip olabilirsiniz. Lastik satış servisinde Lastik satışı, Rot Balans Ayarı, Nitrojen, lastik tamiri, Jant satışı, Ön takım revizyon ile de hizmet vermektedir. Araçlarınızı Özerler Oto Klinik’e bıraktığınız andan itibaren kendi araçları gibi ilgilendiklerini ifade eden Hüseyin Özer, yapılan tetkiklerden sonra araca yapılması gereken tüm müdahaleleri araç sahibine bildirerek aracın bakımına öyle başladıklarını söyleyen Hüseyin Usta markası ne olursa olsun tüm araçlara baktıklarını söyledi. Özerler Oto Klinik Gölcük Yeni Sanayi Sitesi F/ Blok No.1/10 Gölcük adresinde sizleri beklemektedir.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.