DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

YENİDEN REFAH PARTİSİ’NDE TOPLU ÜYE KATILIM COŞKUSU

YENİDEN REFAH PARTİSİ’NDE TOPLU ÜYE KATILIM COŞKUSU

Yeniden Refah Partisi Gölcük İlçe başkanlığı son toplantısında üye katılım coşkusu yaşandı. Yediden yetmişe her yaştan yeni üyelerin katıldığı toplantıda ileriye yönelik istişareler yapıldı.

Toplantıya katılım yoğun oldu

Yeniden Refah Partisi Gölcük İlçe başkanlığı tarafından yapılan son toplantılarında özelikle Kavaklı gençleri, Yukarı Değirmendere,  Gölcük Merkez mahallesi ve İhsaniye Çiftlik mahallesinden katılımlar gerçekleşti.

“Rahmetli Necmettin ERBAKAN hocamızın dediği gibi; bir REFAH partisi var birde diğerleri”

İlçe Başkanı Mustafa Bayazıt katılımlar sonrasında şu sözleri ifade etti; “Özellik geçtiğimiz hafta Kavaklı sakinimiz ve ilçe yöneticimiz Salih Kaplan ve Mahalle temsilcimiz Vedat Özmen’in önceliğinde Kavaklı halkı ile yaptığımız buluşma büyük bir sonuç verdi. Bu açıdan her iki şahsa da çok teşekkür ediyorum. Bizler Milli görüş erleri olarak her nereye gidersek gidelim Milli Görüşü Erbakan’ı ve Yeniden Refah Partisini anlattığımızda büyük bir karşılık ve teveccüh görüyoruz. Ülkenin ve yerel gündemin tek manada alternatif üreten muhalefetini biz yapıyoruz. Türkiye ‘de ki tek muhalefet partisi biziz. Rahmetli Necmettin ERBAKAN hocamızın dediği gibi; bir REFAH partisi var birde diğerleri. Yeniden Refah partisi olarakta gördüğünüz gibi gencinden yaşlısına her geçen gün yoğun katılımlar ve destekler alıyoruz” dedi.

“Kimsenin şüphesi olmasın; Refah gelecek Halkımız Erbakan diyecek”

Başkan Bayazıt sözlerinin devamında, “Covid-19 salgın sürecinde dış güçlerin oluşturduğu zulüm dolu algıya tek başkaldıran mazlumların ve mağdurların sesi olan bizler ve genel başkanımız Fatih Erbakan olmuştur.  Önümüzde iki seçim süreci bizi beklemektedir. Bir partimizin kongresi birde ülke genelinde olacak cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimleri. Daha öncesinde 17 Ekim olarak açıklanan Gölcük Kongremiz genel başkanın takvimi doğrultusunda yakın ileri bir tarihe ertelenmiştir. Tarihi en kısa zamanda parti mensuplarımız ve halkımızla paylaşacağız. Kimsenin şüphesi olmasın; Refah gelecek Halkımız Erbakan diyecek” sözleri ile konuşmasını tamamladı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.