DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Yıldız ve Turan ailelerini mutlu günü HANİFE VE BEDİRHAN DÜNYA EVİNE GİRİYOR

İlçemizde geniz bir kesim tarafından tanınan AK Parti Gölcük Belediye Meclisi üyesi, Eski Erzurumlular Derneği Başkanı, Mali Müşavir Muhammet Turan oğlunu evlendiriyor. 11 Eylül Cumartesi akşamı Aşiyan Tesisleri’nde gerçekleşecek düğün töreni ile Hanife Yıldız ve Bedirhan Turan dünya evine girecek.

Düğün Aşiyan Tesisleri’nde gerçekleşecek

İlçemizin tanınmış ailelerinden olan Nurten ve Salih Yıldız çiftinin güzeller güzeli kızları Hanife Yıldız ile ilçemizde geniş bir kesim tarafından tanınan AK Parti Gölcük Belediye Meclisi üyesi, Eski Erzurumlular Derneği Başkanı, Mali Müşavir Muhammet Turan ve Emine Turan çiftin yakışıklı oğulları Bedirhan Turan 11 Eylül Cumartesi akşamı Aşiyan Tesisleri’nde düzenlenecek düğün töreni ile dünya evine girecekler. Turan bu özel günlerinde ulaşamadıkları tüm dostlarını düğün törenlerine davet etti.

Kına gecesi Hisar Garden Sosyal Tesisleri’nde

11 Eylül Cumartesi akşamı Aşiyan Tesisleri’nde düzenlenecek düğün töreni ile dünya evine girecek olan Hanife ve Bedirhan Çiftinin düğün töreninden önce Kına gecesi 10 Eylül Cuma akşamı Hisar Garden Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşecek.  Yıldız ve Turan aileleri bu mutlu günlerinde tüm dostlarını düğünlerine beklediklerini ifade ettiler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.