DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

TEMAD Gölcük Şubesi eğitime desteği sürdürüyor 19 ÖĞRENCİYE 300 LİRALIK BURS

TEMAD Gölcük Şubesi eğitime desteği sürdürüyor

19 ÖĞRENCİYE 300 LİRALIK BURS

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Gölcük Şubesi Başkanı Bekir Tülü, geçen yıllarda olduğu gibi bu yılda eğitime büyük bir önem vererek yükseköğrenim öğrencilerine verdikleri burslar hakkında bilgi verdi. Başkan Tülü dernekleri olarak bu sene 19 öğrenciye 300 liralık burs desteğinde bulunacaklarını açıkladı.  

Destek veren herkese teşekkür etti

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Gölcük Şubesi Başkanı Bekir Tülü, dernek olarak yükseköğrenim öğrencilerine verdikleri burslarla ilgili olarak bazı açıklamalarda bulundu. Konu hakkında bilgiler aktaran Başkan Tülü, “Geçtiğimiz yıllarda başlattığımız yükseköğrenim öğrencilerine burs verme konusunda, bugüne kadar oldukça güzel adımlar attık. Birçok öğrenciye burs vererek onların eğitimlerine katkı sunmaya gayret ettik. Bu konuda gerek dernek üyelerimiz gerekse de burs verilmesinde katkısı olan kişilere çok teşekkür ediyoruz” dedi.

9 öğrenci geçtiğimiz yıldan, 10 öğrenci yeni burs alacak

Açıklamalarına devam eden Tülü, “Geçtiğimiz yıl koronavirüs pandemisi devam etmesine rağmen burs kampanyamıza devam etmiştik. 12 öğrencimize burs verme imkanımız oldu ve belli bir miktarda, bu öğrencilerimize desteklerimizi sunduk. Sene sonunda üç öğrencimizin mezun olması ile burs verdiğimiz öğrenci sayısı 9’a düştü. Bizler de yaptığımız çalışmalar neticesinde, burs verdiğimiz öğrenci sayısını, pandemideki kısıtlamaların kalkması ile birlikte yükseltmek istedik. Hedefimiz ya burs alacak öğrenci sayısını belirlediğimiz sayıya yükseltmek ya da burs miktarını arttırmaktı” dedi.

“Tüm öğrencilere başarı dolu bir yıl diliyoruz”

Başkan Tülü, açıklamasının sonunda; “Yapılan burs başvurularının ardından öğrenci sayımızı arttırdık ve toplam 19 öğrencimize burs vermeye karar verdik. Öğrencilerimize verdiğimiz destekler kapsamında, bursu da belli bir miktar arttırdık. 2021–2022 Eğitim-Öğretim Dönemi’nde burs alacak olan öğrencilerimize, eğitim hayatlarını sürdüren tüm öğrencilere başarı dolu bir yıl diliyoruz. Her bir gencimizin, ülkemizin gelişmesinde bir faydası olacağına inanıyoruz. Burs konusunda desteklerini sunan herkese tekrar teşekkür ediyoruz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.