DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızın heyecanı Gölcük’te başladı PROVALAR GERÇEĞİNİ ARATMADI

29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızın heyecanı Gölcük’te başladı

PROVALAR GERÇEĞİNİ ARATMADI

Gölcük 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı heyecanını derinden hissetmeye başladı. Ülkemizin Kurucusu ve Önderi Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Türk Milletine en güzel hediyesi olan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızın kutlama törenlerinin provası bugün Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi’nde büyük bir katılım ve coşkuyla yapıldı.

Program akışı ve düzenlemeler yapıldı

Gölcük Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi’nde yapılan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Provalarında törene katılacak Askerler, Okullar, Öğretmenler ve STK’ların düzenlemeleri yapıldı. Bu sabah saat 10.00’dan itibaren Komutanlığı’nda vatani görevlerini yerine getiren askerler, Öğrenciler ve törene katılım sağlayacaklar alana geldiler. Tören alanında program akışının ve yapılacakların provası yapıldı.

Bazı vatandaşlar provaları izledi

Gölcüklülerde yapılan provaları yerinde izlerken, Türk Halkı en büyük bayramları olan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı heyecanını derinden hissetmeye başladı.

Kaymakam Karabulut, ‘Gölcük Türk Bayrağımız ile donatalım’

Kaymakam Cengiz Karabulut’ta 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı öncesinde Gölcüklülere çağrıda bulunarak, her eve bayrak asılması çağrısını bir kez daha yineledi. Kaymakam Karabulut, ’29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda Gölcük’ümüzü Türk Bayrağımız ile donatalım’ çağrısında bulundu.

Haber: Arif ÖZTOK

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.