DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen, ‘FİYATLAR NORMALE DÖNECEK’

AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen,

‘FİYATLAR NORMALE DÖNECEK’

AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen haftalık olağan basın açıklamasında ülke ve ilçe gündemine dair önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Seymen, marketlerde uygulanan fahiş fiyatların düzenlenmesi adına Ticaret Bakanlığının mücadelesinin devam ettiğini ifade ederek “ Fiyatlar normale dönecek” dedi.

Şehitlerimize rahmet diledi

Başkan Seymen yaptığı açıklamada, ‘Saygıdeğer basın mensupları, öncelikle Fırat Kalkanı Harekat Bölgemizde teröristlerin alçak saldırısı sonucu şehit düşen Özel Harekat Polisimiz Cihat Şahin ve Mehmetçiğimiz Tayfun Özköse’ye Allah’tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına sabırlar diliyorum. Aziz Milletimizin başı sağ olsun.  Ayrıca Tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden İstanbul milletvekilimiz İsmet Uçma’ya Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına baş sağlığı ve sabırlar diliyorum. Rabbim mekanını cennet etsin inşallah.’

“Her alanda yatırımlarımız devam ediyor”

Sözlerine devam eden Başkan Seymen, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz hafta Adana’da bir dizi açılış gerçekleştirdi. Öğrenci yurtlarından aile sağlığı merkezlerine, 250 yataklı Ceyhan Devlet Hastanesi’nden 26 adet fabrikaya kadar yaklaşık 2.2 milyar liralık kamu ve 1.8 milyar liralık özel sektör yatırımlarımız hayırlı olsun. Özellikle tamamlandığında ülkemizin cari açığına 250 milyon dolarlık pozitif katkı sağlayacak olan Polipropilen Üretim Tesisi’nin ülkemize hayırlar getirmesini diliyorum” dedi.

“3600 ek göstergenin de çözüme kavuşturulması için çalışmalar sürüyor”

Açıklamalarını sürdüren Başkan Seymen, “Sayın Cumhurbaşkanımız’ın da ifadesiyle 20 yılda hazırladığımız tüm bütçelerde aslan payını eğitime ayırdık. Bunun yanında öğretmenlerimizi de dahil ederek önümüzdeki yıl sonuna kadar 3600 ek göstergenin de çözüme kavuşturulması için çalışmalar sürüyor. Aynı zamanda marketlerde uygulanan fahiş fiyatların düzenlenmesi adına Ticaret Bakanlığımızın mücadelesi sürüyor. Bizler bu aziz millete zarar getirecek her şeyin karşısında durduk duracağız. 2023 ve sonrasına işçilerimiz, memurlarımız, emeklilerimiz, özel sektör çalışanlarımız hep beraber refah içerisinde gireceğiz. Ak Parti kadroları göreve geldiğinden bu güne bunu başardı, bu başarıyı sürdürecektir.

“Her bir vatandaşımızın talebini önemsiyor, çözüme ulaştırılması için çaba sarf ediyoruz”

İlçe çalışmaları hakkında da açıklamalar yapan Başkan Seymen, “Geçtiğimiz hafta Belediye Başkanımız Sayın Ali Yıldırım Sezer ve İlçe Yöneticilerimiz ile birlikte Dumlupınar Mahallesi esnafımızı ziyaret ettik. Esnafımızla hemhal olduk ve istişare ettik. Kendilerine gösterdikleri teveccüh ve misafirperverlikten dolayı teşekkür ediyorum. Belediye Başkanımız ile birlikte esnaf gezilerimiz her hafta sürecek. Bunun yanı sıra ilçemizde asfaltlama, tamir, restorasyon ve diğer tüm çalışmalar belediyemizin gayretiyle devam ediyor. Her bir vatandaşımızın talebini önemsiyor, çözüme ulaştırılması için çaba sarf ediyoruz.

“İlçe teşkilat binamız sürekli hareketli ve bereketli”

İlçe Teşkilat çalışmaları hakkında bilgi veren başkan Seymen, “İlçe Teşkilatımız günlük rutinlerini sürdürüyor. Mahalle yönetimlerimize kadar toplantılarımızı yapıyor, mahallelerden gelen talepleri ilgili yerlere iletiyoruz. Kadın ve gençlik kollarımız da saha çalışmalarını sürdürüyorlar. İlçe teşkilat binamız sürekli hareketli ve bereketli. Rabbimize şükürler olsun ki bütün dava arkadaşlarımızla mücadelemizi omuz omuza sürdürüyoruz. Bizler safları sık tuttukça, şehit Yasin Börü ve arkadaşlarının şehadetinin yıl dönümünde azmettirici Demirtaş ailesini, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün fotoğrafı ardına sığındırarak güzelleme yapanlar, bu topraklarda alan bulamayacaklardır. Bu mücadele millet mücadelesidir. İçimizdeki millet ve din düşmanlarına Rabbim fırsat vermesin.Bu duygu ve düşüncelerle tüm hemşehrilerimize sağlıklı, bereketli haftalar diliyor, saygılarımı sunuyorum” dedi.

YORUMLAR

  1. Saadet dedi ki:

    Syn Seymen fiyatların düşmesi için maliyetlerin düşmesi gerekir,akpiktidarı sürekli elektriğe,doğalgaza,yakıta,benzine,mazota ,gübreye zam yaparken,enflasyon yüzyılın zirvesindeyken nasıl düşecek lütfen biraz adil ve vicdanlı olun.Ülkemiz çalışanlarının % 46 civarı asgari ücretlegrçimini ssğlıyormuş yani açlık sınırının altında sadakaya muhtaç yaşam mücadelesi veriyor,işsizlik devasa artıyor.Yatırımlardan bahsediyorsunuz,çoğunluğu maliyetinin katlarca fazlasına,döviz kuru ile yollar kat be kat fazlasına araç geçiş garanyili,havalimanları ,yocu sayısının yüzlerce fazla garantili,hastaneler hasta sayı garantili(rant kazansın diye mevcut hastanelerin kapatılması ayrıca vahim bir durum,halk petişan artık lütfen kör ve sağırları oynamayın.Şimdiye kadar devlete yani halka ait fabrika ve kurumları sayarak varlığınızı sürdürdünüz bu liyakatsizlikle ülkemiz ve halkını uçuruma dürüklediniz.Her olayda kandırıldık diyorsunuz sizin şirketiniz olsa ,şirketinizi defalarca iflasa sürükleyen yöneticinizi işbaşında tutar mıydınız.İktidarı evleri,arsaları,dükkanları olan bir iş insanı olarak düşünün,şaşaalı ,sözde itibarlı yaşam için dükkanlarını,evlerini,arsalarını satarak gelirinin çok üstünde harcayarak yaşıyor ,mal varlığı sürekli eriyor ,faizle,döviz ile borç alıyor şimdi bu iş insanın durumu vahim değil mi?