• BIST 100

    9809,64%0,96
  • DOLAR

    32,57% 0,26
  • EURO

    34,98% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2456,42% 0,85
  • Ç. ALTIN

    3991,84% 0,00

AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen GÖLCÜK İÇİN BİRLİKTEYİZ

Genel 26.10.2021 11:44:02 0
AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen GÖLCÜK İÇİN BİRLİKTEYİZ

AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen

GÖLCÜK İÇİN BİRLİKTEYİZ

AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Çetin Seymen haftalık olağan basın açıklamasında ülke ve ilçe gündemine dair önemli açıklamalarda bulundu. geçtiğimiz gün siyasi parti ilçe başkanları ile Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer önderliğinde bir araya geldiklerini ifade eden Başkan Seymen, “Gölcük için birlikteyiz” dedi.

“Tek amacımız Gölcük’e hizmet olunca aynı karede buluşabiliyoruz”

Başkan Seymen yaptığı açılamada, “ Belediye Başkanımız Sayın Ali Yıldırım Sezer’in davetiyle Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Sayın Bilal Çakır, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Sayın Fikret Gürel, Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanı Sayın Şahin Akpınar, Gelecek Partisi İlçe Başkanı Sayın Kadriye Güner, Saadet Partisi İlçe Başkanı Sayın Yaşar Yıldız, Demokrat Parti İlçe Başkanı Sayın Ahmet Levent, Demokrasi ve Atılım Partisi Gölcük İlçe Başkanı Sayın Ersen Bilir’in katılımıyla istişare toplantımızı gerçekleştirdik. Gölcüğümüzde biten ve devam eden çalışmalar hakkında istişarelerde bulunduk. Bizler ilçemiz için ter döken, taş üstüne taş koyan herkesin çalışmalarına destek verir takdir ederiz. Hizmetlerimizi gerçekleştirirken bizlere engel olmalarını değil destek olmalarını bekleriz. Gölcük çok büyük bir yer değil. Bizler uzun yıllardır burada yaşayan aileleriz. Tek amacımız Gölcük’e hizmet olunca aynı karede buluşabiliyoruz. İlçe siyasetinde son dönemde türeyen kişisel söylemler, hedef göstermeler bizim hizmet aşkımızı engellemez ancak kamuoyu yersiz yere meşgul edilmiş olur. Şunu ifade etmek istiyorum Ak Parti Gölcük İlçe Teşkilatının tek motivasyonu ilçemize ve hemşehrilerimize hizmettir. Bu güne kadar yaptığımız hizmetlere bakıldığında da bu çok net anlaşılabilir. Ayinesi iştir kişinin. Biz kapı kapı dolaşmaya devam edecek, gönül köprüleri kurmayı sürdüreceğiz. Her şey bu cennet vatan ve kadirşinas millet için. Bu duygu ve düşüncelerle tüm hemşehrilerimi saygı ile selamlıyor, sağlıklı ve bereketli haftalar diliyorum” dedi.

“Milletimizin başı sağ olsun”

Başkan Seymen sözlerinin devamında, “Pençe Yıldırım harekat bölgesinde, teröristlerce döşenen el yapımı patlayıcının patlaması sonucu Şehit olan kahraman Askerimiz Uzman Çavuş Yunus Emre Yalman’a ve Tunceli’de sürdürülen Eren- 7 Operasyonunda hain terör örgütünün saldırısı sonucu şehit düşen Kahraman Mehmetçiğimiz Jandarma Uzman Çavuş Burak Tortumlu’ya Allah’tan rahmet, aile ve yakınlarına sabırlar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun. Ayrıca Milli Teknoloji Hamlesi’nin fikir babası, İHA ve SİHA’larla Türk havacılık tarihine ismini altın harflerle yazdıran Haluk Bayraktar ve Selçuk Bayraktar’ın kıymetli babaları Muhterem Özdemir Bayraktar büyüğümüze Allah’tan rahmet diliyorum. Mekanı cennet olsun inşallah. Kendileri,  Ülkemizin özellikle Milli Savunma Sanayii’nde hem askeri hem de ekonomik açıdan büyük bir atılım yapmasının mimarıdır. Bu vatana hizmeti çok büyüktür. Yaptıkları ve yaşantısı Türkiye Cumhuriyeti’nin her bir ferdine örnek olması dileğiyle. Öte yandan, davasına aşkına ve sadakatine şahit olduğumuz, İl İstişare Kurulu Üyemiz Alaattin Köksal abimize Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı ve sabırlar diliyorum. Rabb’im mekanını cennet eylesin” dedi.

“Bu millete boyunduruk vuramayacak, vurduramayacaksınız!”

Açıklamalarına devam eden Başkan Seymen, “Haftanın başında Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki Türkiye Cumhuriyeti’nin büyük bir diplomasi zaferine daha imza attığına hamdolsun şahit olduk. Geçtiğimiz hafta Soros’çu Osman Kavala’nın yargı sürecine müdahale etme cürretsizliğinde bulunun ABD başta olmak üzere birkaç ülkenin Büyükelçilikleri, geri hamle yaparak açıklamalarını geri aldıkları mahiyetinde bir açıklamada bulundular. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan geçtiğimiz hafta sürecin başından itibaren bu Büyükelçiliklere sert tepki göstermiş, ülkemizde istenmeyen adam ilan edip, kendilerinin sınır dışı edeceğimizi ifade etmişti. Böyle bir durum yaşanması diplomatik bir krize sebep olacaktı bu aşikardı ancak onların bilmediği bir şey var: Biz bağımsızlığımıza aşığız. Biz kimsenin kölesi maşası olmayız. Biz hiçbir örgütün uzantısı olmayız. Bu duruşu iktidara geldiğimizden beri gösteriyoruz. Bunu anlamayan iki grup var. Birincisi ülkemiz üzerinde hesapları hiç bitmeyen küresel güç odakları.(Bu küresel odakları bir çok eksende değerlendirebiliriz.) Diğeri de bu büyükelçilerin küçükelçileri. Dün elçiliklerin bu açıklamasından sonra biraz sosyal medyaya ve haberlere göz attım. İnanın her hafta üzerinde durduğum o aynı kesim ülkemizin bu diplomatik zaferinden mutsuz oldular. Birkaç gazetecileri Büyükelçiliklere neden açıklamalarınızın arkasında durmuyorsunuz diye sitem bile etti. İnanabiliyor musunuz? Bu kadar hainlik olabilir mi? Bu kadar celladına aşık bir hayat görüşü olabilir mi? Bizden resmen bu ülkenin anahtarlarını batıya teslim etmemizi istiyorlar. Yok öyle bir şey. Biz Anadolu’yuz. Biz Türkiye Cumhuriyeti’yiz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları öyle mi yaptılar? Canla başla savaşıp bu ülkenin anahtarlarını muhafaza ettiler. İşte biz de benzer bir duruşla Dünya 5’ten büyüktür diyoruz, Daha adil bir dünya mümkün diyoruz. Bu mücadelede kim var kim yok, kim dost kim düşman milletimiz takdir ediyor. Dışarıdan fonlanan sosyal medya hesaplarınızla, gençlerimizi hedef alan algı çalışmalarınızla, yapılan her bir icraati kötüleyerek tamamlanmasına engel olma gayretinizle, terör örgütlerinizle, tüm gücünüzle gelin. Sayın Cumhurbaşkanımız’ın ifadesiyle tekraren ifade edelim: Başaramayacaksınız! Milletimizi bölemeyeceksiniz, bayrağımızı indiremeyeceksiniz, vatanımızı parçalayamayacaksınız, devletimizi yıkamayacaksınız, ezanlarımızı susturamayacaksınız, bu ülkeye diz çöktüremeyeceksiniz, bu halka boyunduruk vuramayacaksınız” dedi.

 “Milletimizin duası ve teveccühü ile 2023 hedeflerimize emin adımlarla gidiyoruz”

Sözlerine devam eden Başkan Seymen, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, bir yandan dünya ile mücadele ederken diğer yandan ülkesinin kalkınma hamleleri için gecesini gündüzüne katarak her hafta bir açılış gerçekleştiriyor. Bunların bir örneğinin de geçtiğimiz hafta Eskişehir’de açılışı yapıldı. Sayın Cumhurbaşkanımız’ın açılışını gerçekleştirdiği yatırım değeri 1 milyar 617 milyon lirayı bulan toplam 53 yeni fabrika ile yatırım bedeli 3 milyar lirayı geçen 106 kalem eser ve hizmetin ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Milletimizin duası ve teveccühü ile 2023 hedeflerimize emin adımlarla gidiyoruz. Bize engel olmak isteyenlere baktığımızda bayraklar farklı, lisanlar farklı, çehreler farklı, ifadeler farklı olabilir ama amaç aynıdır; o da büyük ve güçlü Türkiye hedefinin önünü kesmektir” dedi.

 “Halkımızdan aldığımız geri bildirimlerle her gün kendimizi geliştirmeye devam ediyoruz”

İlçe gündemine dairde açıklamalarda bulunan Başkan Seymen, “Genel gündemden yerel gündeme değinmek gerekirse, bizler saha çalışmalarımız ve hemşehrilerimize hizmetimizi en üst nitelikte yapmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İl Başkanımız Sayın Mehmet Ellibeş, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Tahir Büyükakın, Belediye Başkanımız Sayın Ali Yıldırım Sezer ve şahsım sürekli koordine halindeyiz. Son olarak Büyükşehir Belediye’mizin desteğiyle Dere Islahı çalışmaları Yazlık Karınca ve Halıdere Ekşi derelerinde sürüyor. Sahil düzenlemeleri sürüyor. Asfalt çalışmalarımız sürüyor ve Ali Yıldırım bey çalışmaları bizzat yerinde takip ediyor. Temizlikte Belediyemizin çalışmaları Kocaeli’de örnek alınan çalışmalardan biri. Belediyemizin kültürel çalışmaları da hız kesmeden devam ediyor. Hemşehrilerimizin bütün kesimlerine hizmet edecek bir yönetim anlayışı var. Eksiklerimiz olabilir, hatalarımız olabilir ancak bile isteye yanlışımız asla olmaz. Halkımızdan aldığımız geri bildirimlerle her gün kendimizi geliştirmeye devam ediyoruz. Geçtiğimiz hafta AK Parti Kocaeli Milletvekilimiz, MKYK üyemiz Av. Emine Zeybek’i günün programlarını gerçekleştirmek üzere ilçe yöneticilerimiz ile birlikte teşkilatımızda karşıladık. Kendileriyle Lütfiye ve Sofular Köylerimizi ziyaret ettik. Daha sora Kadın Kollarımız ile birlikte programa devam ettiler. Sayın Vekilimize bizlere zaman ayırdığı için teşekkür ediyoruz. Hemşehrilerimizi Milletvekillerimizle buluşturmayı sürdüreceğiz” dedi.

 


Gölcük ADSM’de 23 Nisan kutlaması

Bağımsız Türkiye Partisi Kocaeli Gençlik Kolları 23 NİSAN ETKİNLİĞİ DÜZENLEDİ

Ay, ‘23 Nisan Atamızdan Bize En Büyük Armağandır’

Kocaelispor Ümraniyespor’a 1-0 mağlup oldu

Karting Sezonuna Coşkulu Açılış 

23 Nisan Çocuklarla Güzel

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlu Olsun ÇOCUKLARIMIZ GURURUMUZDUR

İHH İnsani Yardım Vakfı Gölcük Temsilcisi Ahmet Bilgin ÖZGÜRLÜK FİLOSU İLE KUDÜS’E GİDİYOR

Gölcük Otizm Derneği Bandırmalı misafirlerini ağırladı KIRMIZI BALONLARI GÖKYÜZÜNE BIRAKTILAR

Sahra başkanın ilk talimatı OKULLARA AKIL VE ZEKA OYUNLARI SINIFI

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Gölcük Şubesi Başkanı Mehmet Arslan, ‘DÜNYADA ÇOCUKLARA ARMAĞAN EDİLEN İLK BAYRAM’

Kocaeli’nin dört bir yanından gelen doğa severler GÖLCÜK’TE DOĞA YÜRÜYÜŞÜNDE BULUŞTU

CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı, ‘MÜCADELEMİZ TAM DEMOKRATİK, SOSYAL VE ADİL TÜRKİYE MÜCADELESİDİR’

Denizevler Mahallesi Muhtarı Kadir Demir, 23 NİSAN ETKİNLİĞİ İLE ÇOCUKLARIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ

Kooperatif Üyeliğinden Doğan Bitmeyen Çile

  Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’den 23 Nisan Mesajı

HAYDİ ÇOCUKLAR GÖLCÜK ANITPARK’TA 23 NİSAN COŞKUSUNA

CHP İlçe Gençlik Kolları Başkanı Metehan Aydın, ‘GELECEĞİMİZ SİZSİNİZ ÇOCUKLAR!’

Değirmendere’de küp taş tamiri

BAŞKAN KOCAMAN’DAN 23 NİSAN MESAJI

Başkan Gökçe Muhtarlarla Buluştu

Kaymakam Kalkar’dan Başkan Söğüt’e Ziyaret

Gölcük Niğdeliler Derneği Başkanı Cemil Çakmak, “ÇOCUKLARIMIZ UMUDUMUZDUR”

23 Nisan coşkusu Ormanya’da başladı

BİR BUÇUK YAŞINDAKİ BEBEĞE BİBER GAZI SIKTI

Başiskele 23 Nisan Coşkusunu Hep Birlikte Yaşayacak

Hisareynspor’da başkanlık değişimi yaşandı YENİ BAŞKAN ÖNER KAYA

Gölcükspor Keşanspor’u 4-2 mağlup etti

Büyükşehirden 23 Nisan’da ücretsiz ulaşım

Büyükakın’dan Berna Abiş’e önemli görev ‘TEŞEKKÜR EDİYORUM’

Yükleniyor

İHH İnsani Yardım Vakfı Gölcük Temsilcisi Ahmet Bilgin ÖZGÜRLÜK FİLOSU İLE KUDÜS’E GİDİYOR

Dr. Ekrem Aktuğ’un Kızı Serra Yoğun Bakımda

YILDIZLI, KOMİSYON TOPLANTISI İÇİN KIRGIZİSTAN’A GİDİYOR

HAKEV Yardım Vakfı Gölcük Temsilcisi Burhanettin Çalgan, “BAYRAM ÖNCESİ GAZZE’DEKİ DİN KARDEŞLERİMİZİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRELİM’

Terzioğlu Spor Kulübü’nden Büyük Başarı İKİ ALTIN MADALYA

Çetiner’den Dünya Yaban Hayatı Günü hakkında önemli açıklama ‘BİRÇOK HAYVAN NESLİ TÜKENME TEHLİKESİ İLE KARŞI KARŞIYA’

Ceyhun Konak ve Tayfun Konak Vali Yavuz’a ziyaret ‘TEBRİK EDİYORUM’

Ay, ‘Şaban-ı Şerif Ayı Ümmetin Ayıdır’

Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, ‘SİVİL TOPLUM GÜÇLENMELİ’

Kocaeli’de kick boks fırtınası esti DÖVÜŞÇÜLER RİNGİN TOZUNU ATTIRDI

Değirmendere’de küp taş tamiri

Esra Durmuş Sanat Atölyesi Kursiyerleri, SANATA YOLCULUK YAPTI

Gölcük Esnaf Odası Başkanı Necmi Kocaman’dan, İKİ GÜNLÜK BOYKOT ÇAĞRISINA SERT TEPKİ

Müdür Mert ve Türkmen İlkokullarda halk oyunları çalışmalarını takip ettiler “HALK OYUNLARI KÜLTÜRÜMÜZÜN VAZGEÇİLMEZ PARÇALARIDIR”

Değirmendere Kayık Çekek Yeri Projesi’nde ÇALIŞMALAR SORUNSUZ İLERLİYOR

‘Karma Sanatlar’ Sergisi açılışı Değirmendere Sanat Evi’nde yapıldı SANAT İYİ Kİ VAR

Değirmendereliler Çınarlık Meydan Kafe’yi çok seviyor NEZİH ORTAMI İLE ÇEKİM MERKEZİ OLUYOR

Çeşmenin çatısının bir bölümü yıkılmış durumda DÜZELTİLMESİ İSTENİYOR

Uyarı tabelaları zarar görmeye devam ediyor

Gölcük’e yeni atanan Okul Müdürleri belli oldu

Büyükşehirden 23 Nisan’da ücretsiz ulaşım

CHP Kocaeli Milletvekili Prof. Dr. Mühip Kanko, “HÜKÜMETİN EKONOMİ POLİTİKASI; FAKİRDEN ALIP ZENGİNE DAĞITMAK!”

Kocaeli’de 2024 yılı Mart ayında 2 bin 624 konut satıldı

Necmi Kandemir Emlak Piyasasını değerlendirdi ‘YÜKSEK FAİZ EV SATIŞLARINI OLUMSUZ ETKİLİYOR’

Efe Otomotiv Yedek Parça kalitesiyle fark yaratıyor ORİJİNAL VE MUADİL YEDEK PARÇALARI TEK ADRESTE

Sezon bitse de balığa ilgi yoğun HAMSİ 130, İSTAVRİT 150 LİRA

TÜED Gölcük Şubesi Başkanı Ergun Şahin, ‘EN DÜŞÜK EMEKLİ MAAŞI 20 BİN LİRA OLMALI’

Türk Kızılay Gölcük Şubesi Başkanı Orhan Barış “BU RAMAZAN AYINDA DA AİLELERİMİZİN YANINDA OLDUK”

Kaymakam Müfit Gültekin Aileleri ziyaret etti GÖNÜLLERE DOKUNMAYA DEVAM EDİLİYOR

KSO Başkanı Ayhan Zeytinoğlu dış ticaret verilerini değerlendirdi ‘TÜKETİM MALLARI İTHALATINDA DAHA DİKKATLİ DAVRANILMALI’

Büyükakın’dan Berna Abiş’e önemli görev ‘TEŞEKKÜR EDİYORUM’

Zafer Partisi İlçe Başkanı Kayıhan Kayı, “GÜÇLENEREK GELİYORUZ”

BBP Gölcük İlçe Başkanı Şahin Akpınar, “PROJELER GÖLCÜK’ÜN ÇEHRESİNİ DEĞİŞTİRECEK”

Büyükakın, “23 Nisan’da tüm çocuklar gülmeli”

İlknur ve Emre Sarıel çiftinin  biricik oğulları Utku 1 yaşına girdi İYİ Kİ DOĞDUN UTKU

Gölcük Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinde BİNA TURU YAPILDI

Haydi çocuklar Ormanya’ya! Bİ DÜNYA EĞLENCE BAŞLIYOR

Donanma Caddesi üzerinde parke taşları onarıldı

Haydi çocuklar Ormanya’ya! Bİ DÜNYA EĞLENCE BAŞLIYOR

Başkan Sezer’den başarılı sporculara tebrik

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 33 29 1 3 56 90
2.Fenerbahçe 33 27 1 5 57 86
3.Trabzonspor 33 17 12 4 13 55
4.Beşiktaş 33 15 12 6 6 51
5.İstanbul Başakşehir 33 14 12 7 6 49
6.Rizespor 33 14 13 6 -6 48
7.Kasımpaşa 33 13 13 7 -4 46
8.Antalyaspor 33 11 10 12 0 45
9.Alanyaspor 33 11 10 12 -3 45
10.Sivasspor 33 11 10 12 -5 45
11.Adana Demirspor 33 9 10 14 5 41
12.Samsunspor 33 10 14 9 -6 39
13.Ankaragücü 33 8 12 13 -3 37
14.Kayserispor 33 10 13 10 -10 37
15.Konyaspor 33 8 13 12 -13 36
16.Gazişehir Gaziantep 33 9 17 7 -13 34
17.Fatih Karagümrük 33 8 16 9 -5 33
18.Hatayspor 33 7 14 12 -9 33
19.Pendikspor 33 7 17 9 -31 30
20.İstanbulspor 33 4 22 7 -35 16
1.Galatasaray 33 29 1 3 56 90
2.Fenerbahçe 33 27 1 5 57 86
3.Trabzonspor 33 17 12 4 13 55
4.Beşiktaş 33 15 12 6 6 51
5.İstanbul Başakşehir 33 14 12 7 6 49
6.Rizespor 33 14 13 6 -6 48
7.Kasımpaşa 33 13 13 7 -4 46
8.Antalyaspor 33 11 10 12 0 45
9.Alanyaspor 33 11 10 12 -3 45
10.Sivasspor 33 11 10 12 -5 45
11.Adana Demirspor 33 9 10 14 5 41
12.Samsunspor 33 10 14 9 -6 39
13.Ankaragücü 33 8 12 13 -3 37
14.Kayserispor 33 10 13 10 -10 37
15.Konyaspor 33 8 13 12 -13 36
16.Gazişehir Gaziantep 33 9 17 7 -13 34
17.Fatih Karagümrük 33 8 16 9 -5 33
18.Hatayspor 33 7 14 12 -9 33
19.Pendikspor 33 7 17 9 -31 30
20.İstanbulspor 33 4 22 7 -35 16
1.Galatasaray 33 29 1 3 56 90
2.Fenerbahçe 33 27 1 5 57 86
3.Trabzonspor 33 17 12 4 13 55
4.Beşiktaş 33 15 12 6 6 51
5.İstanbul Başakşehir 33 14 12 7 6 49
6.Rizespor 33 14 13 6 -6 48
7.Kasımpaşa 33 13 13 7 -4 46
8.Antalyaspor 33 11 10 12 0 45
9.Alanyaspor 33 11 10 12 -3 45
10.Sivasspor 33 11 10 12 -5 45
11.Adana Demirspor 33 9 10 14 5 41
12.Samsunspor 33 10 14 9 -6 39
13.Ankaragücü 33 8 12 13 -3 37
14.Kayserispor 33 10 13 10 -10 37
15.Konyaspor 33 8 13 12 -13 36
16.Gazişehir Gaziantep 33 9 17 7 -13 34
17.Fatih Karagümrük 33 8 16 9 -5 33
18.Hatayspor 33 7 14 12 -9 33
19.Pendikspor 33 7 17 9 -31 30
20.İstanbulspor 33 4 22 7 -35 16