DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen, ‘MUHALEFET 6 AYDA, BİZ 1 HAFTADA YAPIYORUZ’

AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen, yerel ve ülke gündemi hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Seymen, ‘Bizim fıtratımızda yıkmak yozlaştırmak yok. AK Parti Muhalefetin 6 ayda yaptığı çalışmaları 1 haftada yapıyor’ dedi.

‘Bugün için değil geleceğimiz için de adımlar atmaya devam ediliyor’

Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, sadece bugün için değil geleceğimiz için de adımlar atmaya devam ediyor. Sayın Cumhurbaşkanımız geçtiğimiz gün bir dizi yatırım ve ticaret anlaşması için Angola, Togo ve Nijerya’yı ziyaret etmek üzere yola çıktı. Program 3-4 gün sürecek. Liderimizin gayretli çalışmaları, küresel güç olan ülkeler arasına girmemiz amacıyladır. Biz eskiden çok gördük ülkeden çıkmayan, konfor alanını terk etmeyen Başbakanları, Cumhurbaşkanlarını. Çok çalışmayı kendisine şiar edinen Cumhurbaşkanımız Afrika’daki fırsatları diğer ülkelerden önce değerlendirmek için sürekli girişim halinde. Ayrıca bizler oraya sömürgecilik niyetiyle değil, oradaki mazlum insanlarla birlikte gelişmek için temas ediyoruz. Bizim fıtratımızda yıkmak yozlaştırmak yok. Afrika’yı, kendisine mesken edinen başta İtalya, Fransa ve İngiltere olmak üzere, insanlıktan nasibini alamamış batının bazı ülkelerine bırakmayacağız’ dedi.

‘Bizim fıtratımızda yıkmak yozlaştırmak yok’

Açıklamalarını sürdüren Başkan Seymen, ‘Göreve geldiğimizden bu güne Büyük Türkiye idealimizi gerçekleştirmek için çaba sarf ediyoruz. Zaman zaman çelme takmaya çalışsalar da, içerideki ve dışarıdaki maşalarını üzerlerimize hücum ettirseler de bu necip milletin dik duruşu sayesinde ülkemize eserler kazandırmayı sürdürüyoruz. Bunlardan bazıları; 8 Mart 2017’de Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından temeli atılan 1915 Çanakkale Köprüsü’nün son tabliye montajının kaynağı da 13 Kasım’da yine Cumhurbaşkanımız tarafından atılacak. Köprünün 18 Mart 2022’de hizmete açılması planlanıyor. Öte yandan Sivas- Malatya yolunda, kışın tipi ve buzlanma nedeniyle sık sık ulaşıma kapanan Yağdonduran Geçidi için, 2016 yılında yapımına başlanan ve çift tüpten oluşan 1567 metre uzunluğundaki tünel projesinde sona gelindi. Tünelin 2022’de hizmete girmesi bekleniyor. Ayrıca Türkiye ekonomisi ve sanayisinin yeşil dönüşümüne katkı sağlamak amacıyla iklim değişikliğiyle mücadele çalışmaları kapsamında yeşil dönüşüm projesi geliştiren genç girişimcilere 200 bin liralık hibe desteği sağlanacak. Bir başka büyük kolaylık esnafımıza yapıldı. 150 bin esnafımıza faizsiz kredi imkanı ve vergi muafiyeti imkanı sağlandı. Diğer yandan Uluslararası derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings’in son analizine göre, Türkiye, Avrupa’da tedarik zincirlerindeki değişimden en fazla kazanç elde edecek ülke konumunda. Türkiye’yi, Çekya, Polonya ve Romanya izliyor’ dedi.

‘Gölcük Ali Yıldırım Sezer’le baştan başa yenileniyor’

Seymen, ilçe çalışmaları hakkında, ‘AK Parti İlçe Teşkilatı olarak bütün birimlerimizle muhalefetin tamamının 6 ayda yaptığı çalışmayı biz bir haftada yapıyoruz. Çok çalışmamızın sayesinde de milletimiz teveccüh ediyor. Bizim hemşehrilerimiz, seçmenimiz Dünya’nın siyasetle en ilgili, en bilgili seçmenidir. Çalışmayana asla oy vermezler. Bizim seçmenimiz iyi gözlemcidir, kimde vatan sevgisi var, kimde yok iyi bilir ve ona göre hareket eder. Bakın bu hafta Belediye Başkanımız Sayın Ali Yıldırım Sezer ile birlikte ilçemizde devam eden asfalt serim işlemlerini yerinde inceledik. Yaz aylarından beri Kocaeli Büyükşehir Belediye’mizin de desteğiyle çok büyük bir çalışma var. Topladığımız talepler doğrultusunda asfaltsız mahalle, yol bırakmıyoruz. Her yer yenileniyor, her yer temizleniyor. Bu hafta esnaf ziyaretlerimiz kapsamında Belediye Başkanımız ve İlçe Yöneticilerimiz ile birlikte Dumlupınar ve Merkez Mahallelerimiz esnaflarımızı ziyaret ettik. Kendilerinin talep ve önerilerini aldık. Belediye Başkanımızla esnaf ziyaretlerimiz inşallah her hafta devam edecek. Biz laf üretmiyor, iş üretiyoruz. Eksikliklerimiz varsa kendimizi bir kontrol edip, eksikliklerimizi tamamlamaya çalışıyoruz. En önemlisi biz halktanız, halkımızın gönlüne dokunabiliyoruz. Bizim genlerimizde üstencilik, tepeden bakma yok, ayrımcılık yok. Bu duygu ve düşüncelerle tüm hemşehrilerimi selamlıyor, saygılarımı sunuyorum’ dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.