DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Aynacı’dan Muhtarlara destek “ONLAR HER ZAMAN EN YAKINIMIZDA”

Aynacı’dan Muhtarlara destek

“ONLAR HER ZAMAN EN YAKINIMIZDA”

İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı, 19 Ekim Muhtarlar Günü münasebetiyle Muhtarlara gerçekleştirdikleri ziyaret hakkında açıklamalarda bulundu. Başkan Aynacı, Muhtarların her daim yanlarında olacağız’ dedi.

İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı ve yönetimi, bu kez beraberinde İYİ Parti Grup Başkanvekili ve Kocaeli milletvekili Lütfü Türkkan’ın Danışmanı Emre Erçetin, Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan yardımcısı Orhan Efe ile birlikte sorunları tek tek yerinde dinlemek için mahalle muhtarlarını makamında ziyaret ettiler. Hem milleti, hem devleti temsil eden muhtarların; vatandaşın yaşadığı sorunlarla birebir ilgilenmeleri ve kamu ile yerel yönetimler arasında önemli bir köprü vazifesi gördüklerini belirten İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı, ziyaretler ile ilgili açıklamada bulundu.

‘Muhtarlara daha fazla destek verilmeli’

Aynacı, ‘Muhtarlarımız, vatandaşlarımızın en demokratik şekilde seçtikleri kişilerdir. Köylerin ve mahallelerin sorunlarını çözmeye çalışan seçilmiş kamu görevlileridir.Onların başarılı olması demek, köy ve mahalle sakinlerinin huzurlu yaşamaları demektir. “Bu vesile ile özel günlerde bir araya gelmenin önemi bir yana, partimizin her daim milletimizin yanında olduğunu göstermek adına biz muhtarlarımızın sorunlarını tek tek dinledik ve çözümlerimizi, görüş ve önerilerimizi dile getirdik. Ancak muhtarlarımızın yardımcı personel eksikliği ve elektrik, su, doğal gaz gibi giderleri  karşılamada sıkıntıları mevcut. Bu noktada muhtarlarımızın takip ettiği işlerin aksamaması adına mutlaka bir yardımcı personelin devlet tarafından verilmesi gerekiyor.’

‘Her mahallenin okul sorunu var’

Açıklamalarını sürdüren Aynacı, ‘Vatandaşın günden güne alım gücünün düşmesi ve daha konforsuz bir hayatı sürdürmelerine tanık olduklarını,sosyal yardım alan aile sayısının artması gibi sorunların gündemde olduğunu da kendilerine aktarıldığını belirten İYİ Parti İlçe Başkanı,”Yaptığımız genel değerlendirmelerimizde ortak sorun olarak,her mahallenin okul sorunu olduğunu  gördük. Bazı mahallelerimizde Sağlık Ocağı’nın bulunmaması da büyük sıkıntılar arasında. Muhtarlarımız adeta dert küpü olmuş’ şeklinde konuştu.

‘Türkiye İYİ olacak’

İYİ Parti’nin genel siyasette yeri,yerel yönetimler başlıklarında çözüm ve önerilerini de dile getirdiklerini belirten İsmail Aynacı, ‘Amacımız her daim milletimizin hizmetinde olmak.İlçemizde her geçen gün daha da hissedilir bir seviyede, artan bir teveccüh ile karşı karşıyayız.İktidara yakınız, seçimlere hazırız. Gölcük İYİ Parti ile iyileşecek, Türkiye İYİ Olacak’ dedi.


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.