DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Başiskele Ücretsiz Kış Spor Okulları Başlıyor

Başiskele Ücretsiz Kış Spor Okulları Başlıyor

Başiskele Belediyesi tarafından ilk kez bu yaz düzenlenen ücretsiz spor okulları kış aylarında da devam edecek.

Başiskele’de 2021 yılını “Gençlik Yılı” ilan eden Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, genç kardeşlerine yönelik hizmetlere devam ediyor. Başiskele’de geleceğin teminatı çocuklarımızın beklentilerini karşılamak, spor kültürünü oluşturarak sağlıklı yaşama destek vermek, toplumun her kesimine kamuoyu yararı sağlamak, özellikle çocukların sağlıklı ve zinde yaşamına destek vererek fiziksel ve zihinsel gelişimine destek vermek amacıyla ilçede ikamet eden 4-16 yaş arasındaki çocuklar için Başiskele Belediyesi tarafından ücretsiz spor okulları düzenleniyor.

SPOR OKULLARINA BÜYÜK RAĞBET

Başiskele Ücretsiz Yaz Spor Okulları’nın çocuklar tarafından büyük beğeni ve rağbet görmesinin ardından yoğun talep üzerine Ücretsiz Kış Spor Okulları düzenlenecek. Başiskele Belediyesi’nin “Sosyal Belediyecilik” anlayışıyla 2021-2022 Eğitim ve Öğretim Yılı’nda çocukların okul dışı aktivite olarak zamanlarını verimli ve eğlenceli geçirmeleri için düzenlenecek olan Ücretsiz Kış Spor Okulları’na da büyük rağbet olması bekleniyor.

8 FARKLI SPOR BRANŞI OLACAK

Başiskele’nin yetenekli sporcularının da ortaya çıkarılmasını sağlayacak Ücretsiz Kış Spor Okulları’nda 8 farklı spor branşı olacak.Yüzme, basketbol, voleybol, karate, masa tenisi, cimnastik, izcilik ve satranç spor dallarında yapılacak spor okullarına ön kayıtlar alınmaya başlandı.

BAŞVURULAR GENC-İ ÂLÂ İNTERNET SİTESİNDEN YAPILACAK

Başiskele Belediyesi tarafından gençler için tasarlanan ve yayına alınanGenc-i Âlâ internet sayfası https://genciala.basiskele.bel.tr/ üzerinden Kış Spor Okullarına 4-16 yaş aralığındaki öğrenciler başvuru yapabilecek.  Başiskele Ücretsiz Spor Okulları Başvuru Formunu eksiksiz ve doğru olarak dolduran Başiskele’nin şanslı çocukları, kayıtlarının kabulünün ardından uzman eğitmenler tarafından verilen spor aktivitelerine başlayarak kış aylarını da verimli ve eğlenceli geçirecek.

SON BAŞVURU 15 EKİMCUMA GÜNÜ

Başiskele Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü sorumluluğunda Başiskele Kaymakamlığı’na bağlı Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürlüğü ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle gerçekleştirilecek Kış Spor Okulları’na son başvuru tarihi ise 15 Ekim 2021 Cuma günü olarak belirlendi.

Spor okullarıyla ilgili ayrıntılı bilgiye vatandaşlar, 0262 310 13 36 numaralı telefonu arayarak ulaşabilecek.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.