DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Bayan Yavuz, İş Dünyasını DownCafe ile Buluşturdu

Downsendromlu bireyler ile yakın temasta bulunan, her faaliyetlerine büyük özveriyle yaklaşan ve yakından ilgilenen Vali Seddar Yavuz’un eşi Selda Yavuz, destekçisi olduğu Değirmendere DownCafe sakinleriyle her fırsatta bir araya gelmeye devam ediyor.

Bayan Yavuz, farkındalık oluşturmak, beraberliği pekiştirmek amacıyla ilimiz iş dünyasını Değirmendere DownCafe sakinleriyle buluşturdu.

Cafe’nin güler yüzlü çalışan gençleri ve +1 Fark ile Gölcük Down Sendromlular Derneği Başkanı Belgin Abanoz tarafından karşılanan Bayan Yavuz’a Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü İlhan Aydın ve iş dünyamızdan davetliler eşlik etti.

Abanoz, ‘Desteğiniz bize ve gençlerimize ayrı bir motivasyon kaynağı oldu’

Katılımcılarla bir süre sohbet eden Bayan Yavuzdaha sonra gençlerimizin sürpriziyle karşılaştı. +1 Fark ile Gölcük Down Sendromlular Derneği Başkanı Belgin Abanoz, gençlerimiz tarafından hazırlanan hediyeleri takdim ederek: Ziyaretlerinizle bizleri çok mutlu ettiniz. Gençlerimiz kendi elleriyle hazırladıkları hediyeleri sizlere vermek için sabırsızlandılar. Sizlerin ziyaretleri bizlere ve gençlerimize ayrı bir moral ve motivasyon kaynağı oldu. Gençlerimiz bu buluşmayı büyük bir heyecanla beklediler. Bizlere sağladıkları imkan ve katkılarından dolayı Sayın Selda Hanımefendiye ve siz değerli misafirlerimize teşekkür ediyorum.” dedi.

Gençlerin söylediği şarkılar büyük beğeni topladı

Programda Biz Biriz, Biz Siziz” adlı şiirini okuyan Sevil Çelik, misafirlere duygusal anlar yaşattı. Samimi ve keyifli geçen buluşmada gençler tarafından seslendirilen şarkılar, büyük beğeni toplarken,  misafirlerin de katılımıyla daha da eğlenceli hale geldi.

Yavuz, gençlerin coşkularına eşlik etti

Daha sonra gençlerimizle yakından ilgilenerek, onların gönlünü yapan Bayan Yavuz ve misafirler, gençlerimizin müzik eşliğinde gerçekleştirdikleri dans gösterilerine, coşkularına eşlik ederek mutluluklarına mutluluk kattılar.

Gençler unutamayacakları bir gün daha geçirdiler

Gülüşmelerin, keyifli dakikaların tadını çıkaran gençler, Selda Yavuz ve misafirlerimizle doyasıya eğlendiler.Güzel dakikaların yaşandığı buluşma toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.