DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

BBP İlçe Başkanı Şahin Akpınar, ‘HEDEFİMİZ TÜRKİYE’Yİ LİDER DÜNYA DEVLETİ HALİNE GETİRMEK’

BBP İlçe Başkanı Şahin Akpınar,

‘HEDEFİMİZ TÜRKİYE’Yİ LİDER DÜNYA DEVLETİ HALİNE GETİRMEK’

Büyük Birlik Partisi (BBP) Gölcük ilçe  Başkanı Şahin Akpınar , parti olarak Cumhuriyet’in kuruluş amaç ve felsefesine, en az kurucuları kadar yürekten inandıklarını, kuruluş ilkelerini hiç taviz vermeden yaşatmaya azimli olduklarını belirterek, BBP’nin, hiçbir siyasi ayrım ve çıkar gözetmeden Türkiye’yi kuruluş amaçlarından saptıracak yerli ve yabancı odakların oyunlarının karşısına çıkacağını ifade etti.

“Kahraman şehitlerimizi ve gazilerimizi sonsuz gönül borcu ve saygıyla anıyoruz”

Akpınar, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. BBP olarak Cumhuriyet’in kuruluş amaç ve felsefesine, en az kurucuları kadar yürekten inandıklarını beliren Akpınar, kuruluş ilkelerini hiç taviz vermeden yaşatmaya azimli olduklarını vurguladı. BBP’nin, hiçbir siyasi ayrım ve çıkar gözetmeden Türkiye’yi kuruluş amaçlarından saptıracak yerli ve yabancı odakların oyunlarının karşısına çıkacağını ifade eden Akpınar, BBP’nin, devleti, ‘Muasır medeniyet seviyesinin üzerine’ çıkararak, yabancı ülkelerin tahkir ve tehditlerine karşı koyup, dimdik ayakta duran bir ‘Lider dünya devleti’ haline getirme hedefine ulaşması için hiçbir çalışma veya fedakarlıktan çekinmeyen çizgisini devam ettireceğini belirtti.

Devletimizin sonsuza dek yaşatmak en başta gelen görevimizdir’

Akpınar şunları kaydetti:”Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ni, vatanı ve milletiyle bölünmez bir bütün olarak sonsuza dek yaşatmak, en başta gelen görevimizdir. Bu görevimizi yerine getirmemize hiçbir güç mani olamayacaktır. Bu vesileyle milletimizin Cumhuriyet Bayramı’nı en içten dileklerimizle kutluyoruz. Cumhuriyetimiz’in kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını, kahraman şehitlerimizi ve gazilerimizi sonsuz gönül borcu ve saygıyla anıyoruz.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.