DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Mine İşeri, ‘BU KIŞ ZOR GEÇECEK’

CHP İlçe kadın Kolları Başkanı Mine İşeri,

‘BU KIŞ ZOR GEÇECEK’

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gölcük İlçe Kadın Kolları Başkanı Mine İşeri gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Başkan İşeri, “Elektrik, doğalgaz, yakıt ve suya gelen yüksek zam oranı vatandaşın belini büküyor. Halkımızın bu kışı zor geçireceği de ortadadır” dedi.

Şehitlerimize rahmet diledi

CHP Gölcük İlçe Kadın Kolları Başkanı Mine İşeri Haftalık olağan toplantıları öncesi yaptığı basın açıklamasında, “ Öncelikle Bingöl’ün Genç ilçesinde elektrik arızasını gidermek için görevini yapmaya giden iki işçi, hain terör örgütü tarafından yola tuzaklanan patlayıcının uzaktan kumanda ile patlatılması sonucunda şehit oldu. İşçilerimize Allah’tan rahmet, ailelerine de sabır ve başsağlığı diliyorum” dedi.

“Hayvanlar tıpkı insanlar gibi bu dünyanın sahibi ve dünyada çeşitli haklara sahiptir”

Açıklamalarına devam eden İşeri, “4 Ekim Hayvanları Koruma Günü’nü geride bıraktık. Hayvanlar tıpkı insanlar gibi bu dünyanın sahibi ve dünyada çeşitli haklara sahiptir. Dünyanın sürdürülebilir olması için hayvanlara ihtiyaç var ve karşılıksız sevgi ile sonsuz dostluğu öğrenebilmek için hayvanlara ihtiyacımız var. Tüm dünyada kutlanan 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü, ilk olarak 1931 yılında Floransa’da kabul edilmiştir. Böylelikle havyan haklarının önemi ve hayvanların korunması amaç edinilmiştir. Bugün değil, her gün onlara sahip çıkalım. Bize emanet edilen hayvan dostlarımız için bizler de harekete geçelim. Kapımızın önüne su ve yemek kapları koyalım. Havalar soğurken sevimli dostlarımızın hayatta kalmasına yardımcı olalım. Tüm canlarla uyum içerisinde yaşadığımız bir dünya hayaliyle 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü kutlu olsun” dedi.


“Şimdi de fahiş fiyatları düşürmek için bin market değil on bin market açsanız da nafile”

İşeri, açıklamalarının sonunda, “TÜİK, Eylül ayı enflasyon oranını yüzde 19,58 olarak açıkladı. Bağımsız Enflasyon Araştırma Kurumu ise TÜİK’in verdiği oranı kabul etmeyerek gerçek enflasyon oranının yüzde 44,70 olduğunu açıklamıştır. Bizce bu oran bile yumuşatılmış bir rakamdır. Bu enflasyon oranı ile memur ve emekliye verilen yüzde 5 oranındaki zam, komik kalmıştır. Cumhurbaşkanı, market alışverişi yapıp fiyatların uygun olduğunu, en kısa zamanda bin marketin açılacağını belirtti. Biz de diyoruz ki fiyatların uygun olup olmadığını bir de asgari ücretliye, memura, emekliye ve işsize sorun. Devlet kağıt mı üretir diyerek SEKA’yı, devlet kumaş mı satar diyerek Sümerbank’ı kapattılar. ABD istiyor diyerek şeker fabrikalarını özelleştirdiler. Şimdi de fahiş fiyatları düşürmek için bin market değil on bin market açsanız da nafile. Bunun yanında elektrik, doğalgaz, yakıt ve suya gelen yüksek zam oranı ile halkımızın kışı zor geçireceği de ortadadır” dedi. 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.