DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Cinemre, ‘İzleyicilerimizle buluştuğumuz için mutluyuz’

Cinemre, ‘İzleyicilerimizle buluştuğumuz için mutluyuz’

Tiyatro ve sanat alanında İlçemizin aktif sanat topluluklarından olan Sırf Tiyatro’nun Genel Koordinatörü Mehmet Cinemre, pandemi nedeniyle uzunca bir ara verdikleri tiyatro gösterilerine başladıklarını ifade ederek, “ İzleyicilerimizle buluştuğumuz için mutluyuz” dedi.

“Salonlarımıza geri döndük”

Gölcük’ün aktif sanat topluluklarından biri olan Sırf Tiyatro’nun Genel Koordinatörü olan Mehmet Cinemre, Ekim ayı içerisinde oynadıkları ve oynayacakları tiyatro oyunları ile ilgili olarak bazı açıklamalarda bulundu. Genel Koordinatör Cinemre, açıklamasında “İçinde bulunduğumuz koronavirüs pandemisi, 2020 yılının Mart ayından bu yana sosyal hayatımızı oldukça etkiledi ve bu etkisine de devam ediyor. Bizler de bu dönemin başı olan geçtiğimiz sene içerisinde, salonlardaki tiyatro oyunlarımızı iptal ettirmek durumunda kalmıştık. Bu dönemde ise özlediğimiz salonlara gelebildiğimiz için mutluyuz” dedi.

“İzleyicilerimizle kavuştuk”

Sözlerine devam eden Cinemre, “Ekim ayı içerisinde özlediğimiz salonlarda oynayacağımız tiyatro oyunlarının planlamasını yaptık. Çocuk ve yetişkin oyunları ile salonlarda, seyircilerimizle buluşmaya başladık. Bu kapsamda, 1 Ekim tarihinde Tuzla ve Değirmendere’de iki oyunumuzu oynadık. 2 Ekim’de Çiftlik, 3 Ekim’de Kavaklı Mahallelerinde çocuklarımızla buluştuk. 7 Ekim’de ise Yeniköy ve Başiskele’de bir çocuk oyunu, bir mahalle etkinliği yaptık. Geçtiğimiz gün ise Gölcük Kazıklı Kervansaray Kültür Yapısı’nda ‘Deliriyorum Ben Haberin Olsun’ isimli yetişkin oyunumuzu oynadık. Uzun bir aradan sonra izleyicilerimizle kavuştuk” dedi.

“Oyunlarımıza tüm halkımızı salonlarda bekliyoruz”

Genel Koordinatör Cinemre, açıklamasının sonunda ise “9 – 10 Ekim tarihlerinde, Balıkesir’de Sihirli Şapka ve Masallar Ülkesi isimli oyunlarımızı çocuklarımıza oynadık ve büyük beğeni aldık. 16 Ekim’de Gölcük Kazıklı Kervansaray Kültür Yapısı’nda ‘Pamuk ile Kömür’ oyunumuz, 17 Ekim’de Donanma Komutanlığı’nda Çocuk Şenliği’miz olacak. 17 Ekim’de İstanbul Arnavutköy’de bir çocuk oyunumuz oynanacak, 22 Ekim’de ise yine İstanbul’da ‘Deliriyorum Ben Haberin Olsun’ isimli oyunu Üsküdar’da oynayacağız. 24 – 31 Ekim tarihleri arasında İstanbul’da Fatih, Arnavutköy ve Çekmeköy’de üç çocuk oyunu, iki de yetişkin oyunumuzu oynayacağız. Hem ilçemizde hem de farklı illerdeki oyunlarımıza tüm halkımızı salonlarda bekliyoruz” dedi. 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.