DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Değirmendere Vatan Caddesi merdivenlerine kavuşuyor

Değirmendere Vatan Caddesi merdivenlerine kavuşuyor

Değirmendere Yalı Mahallesi Vatan Caddesi üzerinde bulunan bayıra yıllardır istenilen merdivenler hayata geçiyor. Mahalleli bayırdan artık daha rahat inip çıkabilecek.

Kısa bir zaman sonra tamamlanacak

İlçemize bağlı Değirmendere’nin en büyük ve kalabalık mahallelerinden biri olan Yalı Mahallesi Vatan Caddesi üzerinde bulunana bayıra yıllar önce tırabzan yapılmak üzere direkler dikilmiş fakat aradan geçen zaman içerisinde tırabzanlar tamamlanması için hasar görmüştü. Mahalle sakinlerinin yıllardır dile getirdiği merdiven ve tırabzan çalışması Gölcük Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri tarafında hayata geçiyor. Çalışmanın büyük bir kısmının tamamlandığı merdivenleri en kısa sürede tamamlanması bekleniyor. 

Mahalle sakinlerinden teşekkür

Yıllardır bayırdan inip çıkarken çok zorlandıkları için tırabzanların tamamlanmasını veya merdiven yapılmasını istediklerini dile getiren mahalle sakinleri uzun zamandır bekledikleri merdivenlerin hayata geçiriliyor olmasından dolayı duydukları memnuniyeti şu sözlerle ifade ettiler. Mahalle Sakinleri, “ Kaç yıl oldu hatırlamıyoruz bu bayıra tırabzan yapılması için direkler dikildi ve daha sonra o şekilde kaldı. Uzun yıllardır tamamlanmayan direkler zaten zamanla kullanılamaz hale gelmişti. Bu bölgede yaşayanlar genellikle yaşını almış insanlar ve bayırı kullanmak zorunda kaldığımız zaman hem inerken hem de çıkarken çok zorlanıyorduk. Şimdi yapılan bu merdivenler ile iniş ve çıkışlarımız daha kolay olacak. Gölcük Belediyesi’ne ve emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz” diyerek memnuniyetlerini dile getirdiler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.