DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Gölcük Fen Lisesi’nin bahçe duvarları rengarenk boyandı ÖĞRETMEN GÜZELLİĞİ

Gölcük Fen Lisesi Öğretmenleri örnek bir etkinlik gerçekleştirerek, okullarının bahçe duvarlarının boyayarak güzel bir görünüme kavuşturdular. Öğretmenler Okul Müdürleri Hasan Kılıç’ın bize sunduğu maddi ve manevi desteklerinden dolayı teşekkürü borç biliriz’ dedi.

Gölcük Fen Lisesi Öğretmenleri okullarının bahçe duvarlarını renklendirdi. Öğretmenler bahçe duvarlarını rengarenk boyayarak, güzel bir görünüme kavuşturdular. Bahçe duvarları Gölcük Fen Lisesi Din Bilgisi Öğretmeni Beyhan Kılıçkap ve Resim Öğretmeni Zekai Er tarafından boyanarak, oldukça güzel bir görüntüye kavuşturuldu.   

Kılıçkap ve Er, ‘Öğrencilerimize daha güzel bir eğitim ortamı sunmayı hedefledik’

Gölcük Fen Lisesi Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi dersi Öğretmeni Beyhan Kılıçkap ve Resim Öğretmeni Zekai Er, yaptıkları çalışma hakkında şunları söylediler: ‘Bizler okulumuzu güzelleştirmeyi amaçlamak için böyle güzel bir çalışma yaptık. Okula gelen öğrencilerimizin motivasyonunu arttırmayı ve onlara daha güzel bir eğitim ortamı sunmayı hedefledik. Ortaya da çok güzel görüntüler çıktı. Değerli Okul Müdürümüz Sayın Hasan Kılıç’a bize sunduğu maddi ve manevi desteklerinden ötürü teşekkür ediyoruz’ diye konuştular. Gölcük Fen Lisesi Öğrencileri de Öğretmenlerinin ortaya çıkarttığı güzellikleri oldukça beğendiler. 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.