DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Gölcük Ziyaretliler Derneği Başkanı Seyfettin Öztürk Covid-19’a yakalandı DURUMU İYİ DUALARINIZI BEKLİYOR

Gölcük Ziyaretliler Derneği Başkanı Seyfettin Öztürk Covid-19’a yakalandı  DURUMU İYİ DUALARINIZI BEKLİYOR

İlçemizin değerli ve sevilen isimlerinden, Gölcük Ziyaretliler Derneği Başkanı Seyfettin Öztürk, Covid-19’a yakalandı. Öztürk, tedavisini Başiskele’de bulunan Özel Kocaeli Hastanesi’nde sürdürüyor. Başkan Öztürk sağlık durumunun iyi olduğunu açıkladı.

‘Dualarınızı bekliyorum’

İhtiyaç sahiplerine yaptıkları yardımlarla ve dernek olarak çalışmalarıyla Gölcük’te herkesin takdirini ve sevgisini toplayan Ziyaretliler Derneği Başkanı Seyfettin Öztürk, Covid-19’a yakalandığını açıkladı. Başiskele’de bulunan Özel Kocaeli Hastanesi’nde tedavisi devam eden Başkan Öztürk, durumunun iyi olduğunu belirterek, dostları ve sevenlerinden dua beklediğini söyledi.

‘Durumum iyi ve tedbir amaçlı hastanede tedavi görüyorum’

Gazetemize durumu hakkında açıklamalarda bulunan Başkan Öztürk, ‘Tüm dostlarıma ve sevenlerime yaşadığım hastalıkta arayıp mesaj gönderdikleri ve iyi dileklerini diledikleri için teşekkür ediyorum. Covid-19 tedavim hastanede sürmektedir. Durumum iyi ve tedbir amaçlı hastanede tedavi görüyorum. Siz değerli dostlarımın ve sevenlerimin dualarını bekliyorum’ diye konuştu. Bizde Gölcük Haber Gazetesi olarak Ziyaretliler Dernek Başkanı Seyfettin Öztürk’e, geçmiş olsun temennilerimizi iletip, kendisine acil şifalar diliyoruz.

Haber: Serap DURUKAN

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.