DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Gölcük’te engelsiz bir dünya için yürüme etkinliği yapıldı SEZER İYİLİĞE ÖNCÜ OLDU

Gölcük Belediyesi, Gölcük Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ve Türk Kızılay’ı Gölcük Şubesi tarafından  organize edilen  ‘Engelsiz Bir Dünya İçin Yürü’ İyiliğe öncü ol sloganıyla Dünya Yürüyüş Günü etkinliği düzenlendi. Anıtpark’ta başlayan etkinlik Kavaklı Sahili Marina’da son buldu.

Katılım yoğun oldu

Geçtiğimiz Cumartesi günü sabah saat 10.00’da Anıtpark’ta başlayan “Engelsiz bir dünya için yürü” etkinliğine katılım oldukça yoğun oldu. Etkinliğe Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Kızılay Gölcük Şubesi Başkanı Orhan Barış, Gölcük Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Hasan Ceyhan, Gölcük Gençlik Merkezi Müdürü İsmet Ormancıoğlu başta olmak üzere ilçemizde bulunan tüm spor kulüplerinin Başkanları, antrenörleri ve sporcuları ile aileleri katılım gösterdi.

Başkan Sezer, “Katılımınızdan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum”

Anıtpark’ta başlayan etkinlik ilk olarak katılımcıların Anıtpark’ta büyük bir çember oluşturması ve ısınma hareketlerinin yapılmasıyla başladı. Tüm katılımcılar spor eğitmeni eşliğinde yürüyüş öncesi ısınma hareketlerini yaptılar. Isınma hareketlerinin ardından Gölcük Belediye başkanı Ali Yıldırım Sezer’in başlangıç konuşmasının ardından yürüyüş başladı. Başkan Sezer burada yapmış olduğu konuşmasında, “ Gölcük Belediyesi Ve Gölcük Kızılay Şubesi işbirliğiyle düzenlenen iyiliğe öncü ol engelsiz bir dünya için yürü etkinliğine hepiniz hoş geldiniz. Katılımınızdan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Anıtpark’tan başlayacak olan yürüyüşümüz kavaklı Sahili Marine’de son bulacaktır. Hepinize şimdiden iyi yürüyüşler diliyorum” dedikten sonra yürüyüş başladı.

Yürüyüş öncesi yol trafiğe kapatıldı

Gölcük Anıtpark’tan başlayan yürüyüş öncesi Gölcük Emniyet Müdürlüğü ve Gölcük Zabıta Müdürlüğü Ekipleri tarafından Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi bir süreliğine trafiğe kapatıldı. Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer ve Kızılay Gölcük Şubesi Başkanı Orhan Barış önderliğinde başlayan yürüyüş geniş bir katılım ile Kavaklı Sahili Marina’da sona erdi.

Katılımcılara ikramlarda bulunuldu

 ‘Engelsiz Bir Dünya İçin Yürü’ İyiliğe öncü ol sloganıyla gerçekleştirilen yürüyüşün son durağı olan Kavaklı Marina’da katılımcılara Gölcük Belediyesi ve Kızılay Gölcük Şubesi tarafından ikramlarda bulunuldu.

Barış “Bu tür etkinliklerimiz devam edecek”

Kızılay Gölcük Şube Başkanı Orhan Barış düzenlenen Engelsiz Bir Dünya İçin Yürü’ etkinliği hakkında yaptığı açıklamada, “ Dünya Yürüyüş Günü münasebetiyle Gölcük Belediyesi, Kızılay Gölcük Şubesi ve Gölcük Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü işbirliğiyle, Kaymakamlığımızın organizasyonuyla Gölcük’te bir farkındalık yaratalım diye yapmış olduğumuz istişare neticesinde böyle bir etkinlik yapmaya karar verdik. Gölcük’te bulunan bütün spor kulüplerini davet ettik. Güzel bir katılım oldu. Katılımcılara ve özellikle yol güvenliğini sağlayan Emniyet Teşkilatımıza çok teşekkür ediyorum.  Durmak yok yola devam diyorum. Gölcük’te bu farkındalığı Gölcük Belediyesi ve Gölcük Kızılay işbirliğiyle daha farklı alanlarda da yapacağımızı ayrıca belirtmek isterim. Başta bugün bizleri yalnız bırakmayan Gölcük belediye Başkanımız Sayın Ali Yıldırım Sezer olmak üzere tüm katılımcılara çok teşekkür ederim” dedi.

‘Engelsiz Bir Dünya İçin Yürü’ İyiliğe öncü ol sloganıyla gerçekleştirilen yürüyüş Kavaklı Marina’da çekilen toplu fotoğrafın ardından sona erdi.

Haber: Serap DURUKAN

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.