10057,31%1,09
39,83% 0,05
47,04% 0,17
4297,53% 1,65
6852,68% 3,13
İlçemizde birkaç gündür etkili olan yağışlı hava hafta sonuna kadar ilçemizi terk ediyor. Meteoroloji Müdürlüğü’nden edinilen bilgiye göre Pazar gününe kadar ilçemizde güneş yüzünü gösterecek. Yeni haftada yağmur olasılığı artıyor.
Kış aylarına girmeye hazırlandığımız bugünlerde ilçemize geçtiğimiz senelere göre soğuk hava daha erken geldi. Birkaç gündür etkili olan serin ve yağışlı hava hafta sonuna kadar mola verecek. Meteoroloji Müdürlüğü’nün yaptığı açıklamaya göre Gölcük’te bugün sıcaklık 19 derece, yarın ve Cuma günü 23 derece, Cumartesi 22 derece olması bekleniyor. Hafta sonuna kadar yağış beklenmezken, güneş kendisini gösterecek.
Kendimizi gribal enfeksiyondan koruyalım
Uzmanlar ani hava değişimlerine karşı vatandaşların önlem almaları gerektiğini belirtirken, gribal enfeksiyondan sağlığımızı korumamız için bağışıklığımızı güçlü tutmamız gerektiğini söyledi.