DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Hastanede tedavi gören Gaziler Dernek Başkanı Mehmet Arslan’a KARABULUT VE SEZER’DEN MORAL ZİYARETİ

Hastanede tedavi gören Gaziler Dernek Başkanı Mehmet Arslan’a

KARABULUT VE SEZER’DEN MORAL ZİYARETİ

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Gölcük Şubesi Başkanı Mehmet Arslan, rahatsızlığı nedeniyle ilimizde bulunan özel bir hastanede tedavi görüyor.

‘Sizi çok iyi gördük’

Gölcük’te çok sevilen ve çocukların Gazi Dedesi olarak tanınan Mehmet Arslan’ın  hastanedeki tedavisinin devam ettiği ve durumunun her geçen gün daha da iyiye gittiği öğrenildi. Gölcük Gaziler Derneği Başkanı olan Mehmet Arslan’ı Kaymakam Cengiz Karabulut, Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer ve Gaziler ziyaret ederek, moral verdiler.

‘Tüm gönül dostlarıma teşekkür ediyorum’

Başkan Arslan, ziyaretlerinden ötürü Kaymakam Karabulut’a, Başkan Sezer’e ve Gazi dostlarına teşekkür etti. Kaymakam Karabulut ve Başkan Sezer, Gaziler Dernek Başkanı Mehmet Arslan’ı iyi gördüklerini belirterek, ‘Acil Şifalar diliyoruz’ temennilerini ilettiler. Başkan Arslan, ‘Durumumu merak edip, arayan soran, ziyaretime gelen tüm gönül dostlarıma sonsuz teşekkür ediyorum’ dedi. Bizde Gazetemiz adına Gaziler Dernek Başkanı Mehmet Arslan’a geçmiş olsun temennilerimizi iletiyoruz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.