DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Hayvan severler Gölcük’e mama matik yapılmasını istiyor

Hayvan severler Gölcük’e mama matik yapılmasını istiyor

Kış aylarına yaklaştığımız şu günlerde sokaklarda yaşayan canlarımızın aç kalmaması için hayata geçirilen ve Kocaeli genelinde de birçok ilçede bulunan mama matiklerin Gölcük’te de belirli noktalarda hayata geçirilmesi isteniyor. 

Mama matikler Gölcük’te de olsun

Sokakta yaşayan can dostlarımız için teknolojinin de imkânlarını kullanarak 1 lira karşılığında mama veren mama matikler, Türkiye genelinde olduğu kadar Kocaeli genelinde de birçok ilçede hayata geçirildi. 1 lira karşılığında mama haznesi dolan Mama matikler ile sokaklardaki canlarımız aç kalmıyor. Gölcüklü hayvan severler bu uygulanın en kısa sürede Gölcük’te de belirli noktalarda hayata geçirilmesini istediklerini ifade ettiler.

“Önümüz kış ve bu canlarımız soğuk havalarda aç kalmaması çok önemli”

1 lira karşılığında sokaklardaki canlarımıza herkesin destek olabileceğini ifade eden hayvan severler yetkililere seslenerek, “ Bizler elimizden geldiği kadar sokaklardaki canlarımızın aç kalmaması için onlara mama ve su veriyoruz ve ne yazık ki yetemiyoruz. Kocaeli’nin birçok ilçesinde de hayata geçirilen mama matikler ile sokaklardaki canlarımız için 1 lira karşılığında hem mama hem de su desteği veriliyor. Bu çok güzel bir uygulama ve bizler bu uygulamanın en kısa sürede Gölcük’te de hayata geçmesini yetkililerden rica ediyoruz. Önümüz kış ve bu canlarımız soğuk havalarda aç kalmaması çok önemli. Bu mama matikler ile canlarımız aç kalmayacak” dediler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.