DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, ilimize geldi ‘KOCAELİ BİZİM İÇİN ÇOK DEĞERLİ’

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere ilimizi teşrif eden  İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, ilk ziyaretlerini Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’a gerçekleştirdi. Bakan Soylu ilimize verdiği değeri dile getirerek, Kocaeli’nin kendileri için değerli olduğunu ifade etti.

Bakan Soylu’yu çok sayıda isim karşıladı

İçişleri Bakan Yardımcıları Mehmet Ersoy veİsmail Çataklı, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, Emniyet Genel Müdür Yardımcıları Resul Holoğlu ve Erhan Gülveren, Sahil Güvenlik Komutanı Tümamiral Ahmet Kendir, İller İdaresi Genel Müdürü H. Kürşat Akbıyık ve beraberindeki heyetin eşlik ettiği İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu, Vali Seddar Yavuz, Kocaeli Milletvekilleri Emine Zeybek, Radiye Sezer Katırcıoğlu,İlyas Şeker, Cemil Yaman, Sami Çakır ve Saffet Sancaklı, Deniz Eğitim-Öğretim ve Garnizon Komutanı Tümamiral Ayhan Gedik,  Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Vali Yardımcıları, İlçe Kaymakamları, İl Emniyet Müdürü VeysalTipioğlu veİl Jandarma Komutanı Kd. Alb. Yavuz Selim Kapancı, Ak Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş ile kurum müdürleri tarafından karşılandı.

Vali Yavuz, ‘Ziyaretiniz bizi onurlandırdı’

Polis Mangasını selamlayan ve kendisini karşılamak üzere hazır bulunan heyetle tek tek görüşen Bakan Soylu daha sonra Valilik Şeref Defterini imzalayarak Vali Yavuz ile bir süre Valilik Makamında görüşme gerçekleştirdi. Vali Yavuz, Bakan Soylu’ya ilimizi teşriflerinden onur duyduklarını belirterek Valiliğimizi ziyaretlerinden dolayı şükranlarını arz etti.

Ziyaretlerin ardından Güvenlik Toplantısına katılım sağladı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Makam ziyaretlerinin ardından Kocaeli Güvenlik Toplantısına katıldı.

Bakan Soylu yapılmasını istediği konuları ilgililere iletti

Bakan Soylu başkanlığında gerçekleşen Kocaeli Güvenlik Toplantısı’nda; Bakan Soylu’ya, Vali Yavuz ve yetkililer tarafından emniyet, asayiş ve genel gündem konularında il brifingi verildi. Daha sonra Bakan Soylu emir ve tavsiyeleri ile hizmet kalitesinin daha artırılması için yapılacak çalışmalar hakkında genel değerlendirmeler yapıldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.