DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

İHH Gölcük Temsilciliği Sosyal Hizmetler Projesi kapsamında YETİM ÇOCUKLARIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ

İHH Gölcük Temsilciliği Sosyal Hizmetler Projesi kapsamında

YETİM ÇOCUKLARIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ

İnsani Yardımlaşma Vakfı (İHH) Gölcük Temsilciliği geçtiğimiz Cuma günü Sosyal Hizmetler Projesi kapsamında yetim çocukları ve aileleri Gölcük Gençlik Merkezi’nde ağırlayarak, çeşitli etkinliklerle çocukların yüzü güldürüldü.

Etkinlik Gölcük Gençlik Merkezi’nde yapıldı

İHH Gölcük Temsilcisi Ahmet Bilgin, İHH Gölcük Temsilciliği Yetim Birimi Başkanı Serpil Veziroğlu, Kadın Kolları Başkanı Nagehan Onkun Yetim Çocuklar için yapılan etkinlik hakkında bilgi verdi.  İHH Gölcük Temsilcisi Ahmet Bilgin, ‘Geçtiğimiz Cuma günü Gölcük Gençlik Merkezi’nde yetim çocuklarımızın yüzlerini güldürmek için güzel bir etkinlik gerçekleştirdik. Gençlik Merkezi Müdürümüz Sayın İsmet Ormancıoğlu, Sosyal Hizmetlerden bir Uzman Psikolog ve iki Uzman Eğitimci ile yaptığımız istişare sonucunda Gölcük Gençlik Merkezinde Yetim Çocuklarımız için Sanatsal ve Sportif etkinlikler gerçekleştirmek istedik.’

‘Hem psikolog desteği hem de sportif faaliyetlerden yararlanmaları sağlanacak’

Bilgin, ‘Geçtiğimiz Cuma günü de Yetim Çocuklarımızı anneleri ile birlikte Gölcük Gençlik Merkezi’nde ağırladık. Çocuklarımız için güzel bir gün oldu. 22 Ekim’den itibaren haftada bir gün çocukların ilgili yeteneklerine göre hem psikolog desteği hem de sportif faaliyetlerden yararlanmaları sağlanacak. Bizde çocuklarımıza ulaşım ve refakatçi desteği vereceğiz’ dedi.

‘Yetim çocuklarımız için böylesine güzel bir etkinliğe imza attığımız için çok mutluyuz’

İHH Gölcük Temsilciliği Yetim Birimi Başkanı Serpil Veziroğlu ve Kadın Kolları Başkanı Nagihan Onkun, ‘Eğitim Birimi Başkanımızla yaptığımız görüşmede yetim çocuklarımız için gerçekleştirdiğimiz etkinlikte yetim çocuklarımızın anneleri dinlenerek, görüşleri alındı. Çocuklarımız içinde merkezin alt katında çeşitli etkinlikler yapıldı. İsmet bey de etkinliğe kendi öğrencileri ile katılım sağladı. Yetim çocuklarımız için böylesine güzel bir etkinliğe imza attığımız için çok mutluyuz. Yapılan bu etkinlikte çocuklarımızın göçmen çocukları ile kaynaşması sağlandı. Bizler bu çalışmalarımızla çocuklarımızın acılarını unutturup, bir nebze de olsa yanlarında olmayı hedefliyoruz. İnşallah bu konuda Allah bizi muvaffak eyler’ dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.