DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı, ‘MİLLET BİZİ ÇAĞIRIYOR’

 İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı, yaptığı haftalık değerlendirmede önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Aynacı, 25 Ekim’de İYİ Parti’nin 4. Kuruluş yıldönümünü büyük bir heyecanla kutlayacaklarını söyleyerek, ‘Millet iktidara bizi çağırıyor’ dedi.

‘Dört yılda Türkiye’nin umudu olduk’

Başkan Aynacı, ‘25 Ekim 2021 tarihinde partimizin dördüncü yılını büyük bir heyecanla kutlayacağız. Kuramaz, seçime giremez dedikleri, dağılır diye ümit ettikleri partimizin bu hafta binlerce kişi ile dördüncü yılı programında, İstanbul Haliç Kongre Merkezi’nde olacağız. Ülkemizde doğru hizmet edebilecek siyasi parti ve kadrolara en fazla ihtiyaç duyulan bir dönemde başlattığımız yolculuğun dördüncü yılına giriyoruz. Türkiye siyasetinin sıkışmış olduğu, vatandaşların sandıktan umudunu kaybetmeye başladığı bir dönemde Türkiye’ye umut olan, önüne çıkan her engeli tek tek aşarak siyasete yön vermenin mutluluğunu yaşıyoruz. Memleketi karış karış gezen Genel Başkanımız, milletin derdini dinleyerek çözüm önerilerini aramaktadır. Yapılanlara duyarsız kalmayan vatandaşlarımız, partimize daha fazla ilgi göstermektedir. Üçüncü yılımızda söylediğimiz gibi ‘Görüyoruz ki o kutlu gün geliyor. Çünkü millet bizi çağırıyor.’ Bu çağrı, mutlu ve zengin bir Türkiye çağrısıdır. Bu çağrı, iyileştirilmiş ve güçlendirilmiş parlamenter sistemin çağrısıdır.

‘Belediye Başkanı ile İlçe Başkanları Toplantısı’na programım nedeniyle katılamadım’

Aynacı, ‘Geçtiğimiz gün yapılan Belediye Başkanı ve İlçe Başkanları Toplantısı’na, daha önceden planlanan İYİ Parti İlçe Başkanları Toplantısı nedeniyle katılım sağlayamadım. Yapılan projelerin anlatıldığına dair açıklamaları okuduk. Umuyorum ki masada oturan ilçe başkanlarımız, sadece dinlemekle kalmayıp temsil ettikleri siyasi düşünceye sahip insanların görüşlerini de belediye başkanına iletmişlerdir. 2,5 yılı aşkın bir süredir muhalefetin verdiği önergelerin kaçının yapıldığını, kaçının yapılmadığını sormuşlardır. Yapılmayanlarla ilgili olarak gerekli bilgiyi alıp kamuoyuna duyuru yapacaklar mı? İYİ Parti olarak o gün uygun olabilseydik belediye başkanına, yukarıda gündeme getirdiğimiz konuları sorup cevaplarını da kamuoyu ile paylaşırdık’ diyerek açıklamalarını tamamladı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.